28. kolo
01.05.2006 16:40 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
Marv

4:0

Reagovat
JJa

...aby nám Zlíneček čirou náhodou v Praze navyhrál...

Reagovat
smazaný uživatel

zlin musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

at se sparta nedostane do LM aby zas nedelala ostudu jako vzdycky

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

MĚ JEN STRAŠNĚ MRZÍ ŽE ČESKÝ FOTBAL ŘÍDÍ SOUDRUZI Z KSČ SPARTA PRAHA(KOŠTÁL,PELTA...).TITO LIDÉ ŘÍDÍ VĚTŠINU ZÁPASŮ PROTOŽE NA NĚ POSÍLAJÍ SVÉ DOBŘE ZNÁMÉ ROZHODČÍ Z KORUPČNÍ AFÉRY KTERÁ JEŠTĚ NESKONČILA A DLOUHO NESKONČÍ(VIZ.-POSLEDNÍ ZÁPASY SLAVIE PRAHA).TATO KORUPCE VADÍ CELÉMU ČEKÉMU FOTBALU A PROTO SI MUSÍM JEN PŘÁT ABY SE KLUBY VZPAMATOVALI A PŘÍŠTĚ VOLILI IVANA HAŠKA.A JEN TAK MIMOCHODEM KDYBY SE MĚLA VYTVOŘIT TABULKA PODLE PRAVDIVOSTI A NE PODLE TOHO JAK BYLY ZÁPASY OVLIVNĚNÉ TAK NÁM NAJEDNOU VÝJDE ZCELA NOVÝ VÝSLEDEK.A CO SE TÝČE STADIONU SLAVIE PRAHA TAK TEN MÁ UŽ PŘECI DLOUHÉ ROKY(MYSLÍM TÍM TOYOTA ARENU)JENŽE UŽ MÁLO LIDÍ VÍ(NEBO SPÍŠ NECHCE VĚDĚT)ŽE TENTO STADION BYL SLAVII ODEBRÁN ZA VLÁDY KOMUNISTŮ.DOUFÁM ŽE ASPON PÁR LIDÍ V TOMTO STÁTĚ MÁ PODOBNÝ NÁZOR JAKO JÁ JINAK UŽ NEVÍM.

Reagovat
HOST*sparta

Tak to ze komanci vzali slavii stadion nema s dnesni korupci moc spolecnyho a ted slavie nema stadion jen kvuli sve neschopnosti. Ale s tim ze meli zvolit Haska mas pravdu, Mokry s tim nic neudela, jako by tam nebyl. Ty nejvetsi korupcni svine tam zustalia je to porad to samy...

Reagovat
HOST*Frenkie

Sparta asi nebude hrát ani UEFA,projeli to v Mladé Boleslavi...Zlínu prakticky nejde o nic,navíc pak hrají doma s Libercem a v Blšanech

Sparta to nebude mít lehké v Příbrami ani pak se zachraňující se Plzní (trenér zná velmi dobře hru Sparty)....

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel dal sice nádhernou branku, ale jeste ted asi neví, jak se mu to podarilo trefit - potud v pohode. Potom mu ale sláva stoupla do hlavy a uz jen spaloval sance a jen se rozciloval smerem k Damkové. Po jedné vydarené strele je z neho namachrovaná hvezda. A co to melo znamenat v té 92 minute???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele