15. kolo
03.12.2005 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sparta Praha - FK Marila Příbram 1:1

Sparta Praha, která se potácí v druhé polovině tabulky, přivítala na domácím hřišti šestou Příbram, která už šest kol plně nebodovala. Dalo se očekávat bojovné utkání, ve kterém byla mírným favoritem Sparta.

Domácí hráli hned od úvodu utkání aktivněji. Petrouš centroval na hranici pokutového území, míč si zpracoval Zelenka a poslal do průniku Doška, ten byl však zadáky Příbrami včas odzbrojen. První gólový moment přišel po půlhodině hry. Po přímém kopu Otepky se v šestnáctce dostal k míči Riegl a po krátkém zpracování se trefil do horní části Blažkovy svatyně - 0:1. Tak také skončil první poločas.

V úvodu druhého poločasu měli výjimečně příležitost hosté. Po rohovém kopu musel Blažek likvidovat poskakující míč ve skrumáži na malém vápně. Dále útočila Sparta, která chtěla výsledek utkání vyrovnat. Zelenka parádně vysunul na levé straně Poláčka, ten se kličkou uvolnil do pokutového území, ale v klíčovém okamžiku upadl. Útočná snaha domácích většinou ztroskotala na nepřesných střelách. Po celý druhý poločas hrála aktivněji Sparta, ač její výkon byl bídný. Zasloužila si vyrovnat, což se jí podařilo diskutabilně nařízenou penaltou v 90. minutě utkání. Jeslínek byl stažen ve vápně a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu, míč si postavil Martin Petráš a přesnou střelou k levé tyči vyrovnal na konečných 1:1.

"Rád bych to viděl v televizi. Asi jsem v tom běhu na něm měl ruku, ale že bych ho držel nebo zatáhl za dres, jak říká, to si nemyslím... Víte, mně tady pískli penaltu potřetí v řadě, co tu hraji. Dvakrát to bylo ještě za Žižkov a teď za Příbram. Asi je to shoda nešťastných náhod," zlobil se příbramský hráč Buryán.

"V první půli jsme neproměnili šance, které jsme měli. Naopak jsme Příbrami po standardní situaci dovolili dát gól. Po změně stran jsme se nedostali k tomu, co jsme chtěli hrát. I když jsme měli dvě šance, byl výkon z naší strany moc špatný... Takový by nám ve středu na výhru nad Thunem určitě nestačil. V posledních utkáních jsme prohrávali, ač jsme byli i lepším mužstvem. Dnes ne, ale nějaké myšlenky na sestup si ani při pohledu na tabulku rozhodně nepřipouštíme." komentoval kapitán Sparty Petráš.

Autor: Jiří Tvarůžek

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

cha cha,penalta v 90. minutě. sparta je pěkně v prdeli,a navíc se už nemůže vymlouvat na žádného Hřebíka.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik kapříků stála penalta v 90.monutě?????

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia vyhraje ligu a sparta spadne do 2.ligy

Reagovat
HOST*ACS

Nejses na drogách?Že meleš takový hovadiny.

Reagovat
HOST*

Sparta se už dostala do takové situace, že musí dávát kapříky, aby nám nespadla ....

Reagovat
HOST*Eddie

Když jste všichni přesvědčení o těch kapříkách, které Sparta dává, tak proč prohráli třeba na Highbury?! Že by panu Wengerovi a spol. nechutnal pravej českej kapřík?!

Reagovat
HOST*

Ne protože Arsenal je klub kterej se podplatit nedá. To je prostě Anglie. Kam se na ní hrabeme. Ale upřímně Sparta jsou JUDE

Reagovat
HOST*

bejvávalo.ted je sparta na dně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele