24. kolo
10.04.2006 16:40 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Peťan

mistr Liberec=tak lepší než Sparta ,ale na druhou stranu ostuda ligy.... Jsem zvědavej jak zvládnou předkolo LM!! Hrajou nic moc!!! FC Vysočina JIhlava!!!!

Reagovat
Marv

V predkole napodobej banik

Reagovat
HOST*

Vy idioti,vy snad ten fotbal nesledujete a podle toho co tady píšete za žvásty tomu snad ani nerozumíte,soudím že to píšou nějaký 15letý puberťáci,kdyby jste rok co rok sledevali fotbal a Liberec tak nemůžete takový píčoviny psat,pokud se nemílím tak Liberec na mezinárodní scéně nikdy žádnou ostudu neudělal,právě naopak když se do těch poháru dostanou tak tam jsou schopný hrát vyrovnaný zápasy i s mnohem silnějšími soupeři,určitě v předkole můžou narazit třeba taky na Inter Milan,Brémy,Bordeaux,Sporting Lisabon,Feyernoord a podobné soupeře,normální soudnej člověk ví že takovýhle týmy se povede vyřadit jednou za čas a ještě k tomu potřebujete štěstí,copak předvedli a rok co rok předváděj v pohárech pražáci,ty sparťansky žebráci neporazili ani Thun tak jak někdo může psát že Liberec je ostuda ligy,to může napsat akorát nějakej hňup.

Reagovat
HOST*Banikovec

Přesně tak!!! KING BANÍk!!!!!!

Reagovat
HOST*hradečák

Zbyněk Pospěch je bůůůh,zaplať pánbůh za ten góóól,díky Zbyňkovi Pespěchovi jsem o 89 000 pohatší.

Reagovat
HOST*22

prober se už z tý discotéky...v předkole LM jim dá každej na prdel!!! nehrajou moc pěknej fotbal !!! souhlasím s Peťanem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele