27. kolo
26.04.2006 17:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
Marv

0:1

Reagovat
Marv

tezko rict,kdo da vic kapriku....

Ale Slavii,jak tak koukam na tabulku uz nejak dosli

Reagovat
Marv

Jarolim ty kapriky nemuze nejak zkousnout

Reagovat
HOST*Peťan

nevim co ten rozhodčí udělal, ale když se Jarolím nasral... tak nevím nevím... zkurvenej rozhodčí!!!!! a liberec beztak vyhoří v předkole LM a zas nebudeme mít zástupce....kurňa

Reagovat
HOST*Slávista

Ale hovno...Jarolím furt brečí - tohle už přehnal!...už mě to sere,všichni se nám smějou,je to trapný...pravda je,že ten rozhodčí to nezvládnul a pak kompenzoval(nesmyslná 2.žlutá pro Bílka)...Nerad to říkám,ale Sparťani by za týhle situace stoprocentně bojovali dál a nevzdávali to a nebrečeli jak fajnovky...tak už se kurva proberme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*host

jsem jen fanda fotbalu ale co se děje unas nema obdoby dokud tam bude koštalova klika tak se nic nezměni rozhodči budou ovladatelni fotbal bude hruza fanoušek nasraty .naše rozhodči bych nechal sedět a najimal zahranični jenže to by tam nesměl byt koštal a jsme tam kde jsme byli jen tak dal česky fotbale vzhuru do bažin.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele