2. kolo
14.08.2005 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 1:0

Ve šlágru kola přijela na teplická Stínadla pražská Slavia. Oba týmy se v týdnu utkaly na evropském poli. Teplice si v rámci druhého předkola Poháru UEFA dovezli z Minsku remízu 1:1. Slavia pak bojuje už popáté o Ligu Mistrů a v prvním utkání prohrála v Belgii s Anderlechtem 1:2. Odvety tak budou nesmírně zajímavé, ale nyní už k samotnému zápasu. Zápas začal ve velmi svižném tempu, více ze hry však měly Teplice. V 8. minutě pak mohly jít do vedení, ale Benátovu hlavičku zastavila tyč a k dorážce se už domácí nedostali. Po čtvrt hodině hry mohl na druhé straně skórovat Piták, ale jeho střela skončila na břevně, od něj se pak míč odrazil za branku. Skóre se měnilo až ve 33. minutě, kdy Verbíř přihrával před branku Rilkemu, toho však stáhl Kováč a kopala se penalta. Zahrával ji Pavel Verbíř a s velkým štěstím ji proměnil. Do konce první půle se pak již na obou stranách kontrolovala hra. Do druhého poločasu vstoupila Slavia o poznání aktivnější, byla na ní znatelná snaha o vyrovnání. Teplická obrana však pracovala skvěle a domácí se pak vydávali do nebezpečných protiútoků. Největší šanci na vyrovnání měl pak deset minut před koncem Kováč, který v prvním poločase zavinil penaltu. S jeho střelou a následnou dorážkou si však Poštulka bravurně poradil. Slavia stále svůj tlak stupňovala, ale domácí do závěrečného hvizdu podržel brankář Poštulka. Slavia tak ani ve druhém kole nevyhrála a má tak na svém kontě pouze jeden bod za domácí remízu s Jihlavou, což není nijak lichotivá bilance.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

Slavie určitě vyhraje

Reagovat
HOST*Slávista

To doufám... Bral bych asi i remízku..

Reagovat
HOST*fan teplice

slávii rozmetem na kusy, a po nás i anderlecht!!! Slavie i sparta - to je špína ligy... furt jenom podplácej a v evropě se divěji, že sou najednou v prdeli!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, Slavie uplácí a z asi čeho ty debile? probuď se ze sna

Reagovat
smazaný uživatel

to je paráda,slávistů je mi moc líto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele