1. kolo
07.08.2005 17:00 CET
2 : 4
(2:3)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 2:4

Na nový mladoboleslavský trávník si oba týmy připravily velmi pěkné ofenzivní představení. Největší hvězdou zápasu byl zcela bezpochyby liberecký Libor Došek, který jednu branku vstřelil a na tři přihrál. První branku však vsítili domácí, když se prosadila nová posila Kulič, radost však byla předčasná, poněvadž gól padl z ofsajdu. Hned z protiútoku začal už úřadovat Libor Došek, připravil míč pro Hodúra a ten střelou z osmnácti metrů překonal domácího brankáře. Za šest minut si to pak oba hráči vyměnili, Hodúr uvolnil Doška, ten obešel i brankáře a pohodlně zvýšil na 2:0. Aby toho nebylo málo, tak ve 29. minutě uvolnil Došek Pudila, který upravil už na hrozivých 3:0 pro Liberec. Domácí kouč Dušan Uhrin mladší zareagoval střídáním a poslal na hřiště Jiřího Víta a ten po dvou minutách pobytu na hrací ploše snížil střelou z dvaceti metrů na 1:3. Do konce první půle se podařilo domácím ještě vrátit do zápasu, když ve 42. minutě snížil hlavou Švejdík. Ve druhém poločase byla znát obrovská snaha domácích o obrat. Obrana Liberec však pracovala skvěle. Navíc v 70. minutě přišel rozhodující úder Liberce, respektive Libora Doška, který poslal do brejku Holendu a ten uzavřel na konečných 4:2 pro hostující tým.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele