11. kolo
30.10.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Marila Příbram 0:0

Utkání týmů z první poloviny tabulky mohlo slibovat v celku atraktivní fotbal. Od domácího celku se očekávalo, že bude po třech zápasech bez výhry konečně bodovat naplno a získá tři body.

Úvod utkání nenabídl nijak oslnivý fotbal. Nejzajímavější akce se odehrála ve 39. minutě, kdy příbramští obránci neuspěli se snahou vystavit do ofsajdu Holuba, ten se vřítil před brankáře hostí Pařízka, ten však jeho pokus zlikvidoval. Hra probíhala ve svižnějším tempu hlavně díky domácímu celku, který měl větší snahu a bojovnost vsítit branku.

Začátek druhé půle se nijak neodlišoval od prvního poločasu. Byli to především mladoboleslavští, kteří hráli aktivněji, jejich pokusy však rozbíjela příbramská defenzíva ve středu hřiště. Až v 62. minutě mladoboleslavský Palát z větší vzdálenosti přesně a tvrdě vypálil, ale Pařízek se opět vytáhnul a robinzonádou střelu vytěsnil na roh. Nejvíce rozruchu přinesla 75. minuta zápasu u domácí svatyně. Před rohovým kopem Příbrami se Riedl ohnal loktem po Palátovi a sudí Jára mu za to ukázal červenou kartu.

Domácí se snažili přesilovku využít. Nejvíce šancí měl útočník Holub, jeho střelám bohužel chyběla přesnost, a tak v posledních minutách měl ještě šanci střídající Kulič, ten však branku také minul. Jelikož v utkání ani na jedné straně nepadnul gól, tak zápas skončil nerozhodně 0:0.

"Nebyli jsme přesní, měli jsme tři čtyři vyložené šance, to se musí dávat, moc jsme chtěli vyhrát, jsem zklamán," posteskl si domácí kouč Dušan Uhrin ml. "Po Riedlově vyloučení jsme zápas dohráli velmi defenzivně," komentoval trenér hostů Tobiáš.

Autor: Jiří Tvarůžek

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele