2. kolo
14.08.2005 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec 97 - Sigma Olomouc 1:2

Na rekonstruovanou jabloneckou Střelnici přijela Sigma Olomouc. Oba týmy si v prvním kole připsaly na své konto vítězství. Pikantní příchuť mělo utkání pro olomouckého brankáře Tomáše Lovásika, který ještě loni působil právě v Jablonci. V dresu domácích se také objevil Václav Drobný, kterého do Jablonce poslala na hostování Sparta, ovšem samotný zápas se mu vůbec nepovedl. Jablonec měl sice mírnou optickou převahu, ale obrana hostí pracovala skvěle a i Lovásik svůj tým podržel. První branka zápasu padla těsně před koncem prvního dějství. Melinho zahrával přímý volný kop a míč krásně uklidil do šibenice jablonecké branky. Hned v úvodu druhé půle dal o sobě vědět i druhý Brazilec v olomouckých službách. Gaucho dostal míč do běhu a šikovně pak přehodil brankáře Špita. Sigma tak vedla 2:0, ale brzy se Jablonci podařilo snížit. Klapka se trefil přesně hlavou, když před tím domácí zahrávali rohový kop. Jablonec si pak vytvořil několik příležitostí na vyrovnání, ale skvělý Lovásik byl vždy na místě. V samotném závěru šel do pokutové území Olomouce pomoci i brankář Špit, což se mu málem vymstilo. Schulmeister z následného protiútoku, ale prázdnou branku těsně netrefil. Olomouc si tak veze z Jablonce cenné tři body.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele