5. kolo
11.09.2005 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - Sigma Olomouc 3:0

V přímém souboji o druhé místo tabulky byl papírovým favoritem tým z Moravy. V minulém kole si Olomouc jen těsně poradila v dramatickém zápase se Slavií, naopak Příbram prohrála na hřišti slabých Blšan. Příbramským se ovšem proti chmelařům nedaří dlouhodobě a tak se tento výsledek musel brát s rezervou. Příbram před sezónou vyhlásila nečekaný útok na titul a jestliže to myslí opravdu vážně, tak musí v domácím prostředí i proti takovým soupeřům jako je Olomouc získávat plný bodový zisk. Náklad, který si ale nakonec Hanáci odvezli zpět na Moravu, však zřejmě nečekal ani ten největší optimista na stadionu Pod Litavkou.

První vyloženou šanci si vypracovali hosté a přišla v 25. minutě - Onofrejův samostatný nájezd však gólman Pařízek zlikvidoval. O několik desítek vteřin později se ukázalo, že Pařízkův zákrok byl vskutku klíčový. Z protiútoku nejdřív Otepka obešel Pečnika a v klidu nacentroval do šestnáctky soupeře, kde míč našel Kolouška, kterému se sice ještě gól vstřelit nepodařilo, z dorážky se ale trefil Stracený.

Kdo že je pánem na hřišti ukázal Otepka i o dalších patnáct minut později, kdy Příbram zahrávala přímý volný kop z velmi výhodné pozice. Standardku rozehrál právě Otepka a střelou do pravého horního rohu nedal Lovásikovi sebemenší šanci.

Do druhého poločasu vstoupili výrazně aktivněji hosté a zatlačili domácí na jejich půlku. Příbramská obrana však byla pevná a i přes tlak nepovolila soupeři vytvořit si byť jedinou výraznější šanci. Výjimkou byla 79. minuta, Melinho ale po průniku nedokázal přesně zakončit.

Nevyužitou šanci Olomouce pak domácí o šest minut později trestali a v hlavní roli byl opět kapitán domácích Otepka. Brankáři Lovásikovi nasadil jesličky a přidal tak do rakve Olomouce další hřebík a pojistil výhru svého celku na 3:0. Ve zbylých okamžicích duelu se již stav skóre neměnil a Příbram tak překvapivě porazila Olomouc rozdílem třídy.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Kruty

JE TO V PIČI!!!!!!!!!!!

ALE GO SIGMA GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
HOST*

Nevztekej se blboune,Melinho by se Marile hodil.

Ale mužstvo nedělá jeden člověk,ale celej tým.A ten jste neměli moc O.K.

Go Go MARILA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele