1. kolo
07.08.2005 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - 1. FC Brno 2:1

Souboj Příbrami s Brnem, byl také soubojem koučů Pavla Tobiáše s Jiřím Kotrbou, oba totiž žijí na jihu Čech a jsou fotbalově spjati s Českými Budějovicemi. Utkání začalo v opatrném duchu, i když mírně navrch měli domácí a Brňané zatím vsadili na vyčkávací taktiku. V závěru první půle začali hrozit i hosté, ale bezbrankový stav vydržel až do přestávky. Hned však po pěti minutách druhého dějství se dostalo Brno do vedení, které zařídil po Švancarově přihrávce Luděk Zelenka. Domácí trenér poslal po chvíli na hřiště šestnáctiletého Tomáše Pilíka a ten se za důvěru odvděčil královsky. Po třech minutách pobytu na hřišti se dostal k míči, který neudržel brankář Václavík a pohodlně vyrovnal. V závěru bylo znát, že Příbramští se nechtějí spokojit s bodem a touží vstřelit vítězný gól, s tím však nesouhlasil výborný brankář Václavík. Až přišlo nastavení, ve kterém rozhodčí odpískal penaltu za ruku brněnského Horejše. Rudolf Otepka vzal zodpovědnost na sebe a rozhodl tak o zisku tří bodů pro Příbram.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele