23. kolo
18.04.2005 16:40 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Baník Ostrava 1:0

Liberec hned na začátku utkání zaskočil Baník svými ofenzivními výpady. Ve 14. minutě mohl rozjásat domácí publikum Pospíšil, ale jeho hlavička mířila nad branku. Vašek měl plné ruce práce a střelu Abraháma, kterou viděl na poslední chvíli, ale stihl ji zneškodnit. Do další velké šance se poté dostal Pospíšil, nedal, ale 18. minutě se už branky dočkal. Po Papouškovu rohu a následném závaru míč jen lehce přistrčil za záda brankáře Vaška. Trenér hostů ještě v prvním poločase stáhl slabého Čížka.

Baník se po poločase alespoň z části vzpamatoval, ale brankové příležitosti ne a ne přijít. Až po dvaceti minutách druhé půle se dostal Pospěch k hlavičce, která mířila nad. Domácí se v druhém poločase spoléhali spíše na defenzívu a brejky. V poslední minutě zápasu měl Baník dobrou příležitost k vyrovnání, ale Drozd svou hlavičku neusměrnil do sítě.

Autor: David Kubáň

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám,že Liberec vyhraje....

Reagovat
HOST*BarcaFan

Baník neprohraje!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to taM!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

davam na poločas plichtu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele