20. kolo
20.03.2005 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Tescoma Zlín 1:0

Fotbalistům Olomouce jarní domácí premiéra vyšla. Zlín sice porazili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0, každopádně tři body získali a posunuli se v tabulce na čtvrté místo před Jablonec. Výhra se urodila už ve čtvrté minutě, to zahrával Kobylík rohový kop, na který nejvýše vyskočil domácí kapitán Kučera a hlavou překonal brankáře Baránka. Sigma ovšem po vstřeleném gólu neubrala na aktivitě, naopak dále hrozila a byla lepším týmem. Žádnou šanci už ale domácí v první poločase nevyužili.

Po přestávce nastoupil Zlín s jasným cílem - vyrovnat. A podle toho se také odvíjela hra, hosté už si dovolovali mnohem více a působili aktivnějším dojmem. Pokaždé, když se ale dostali do dobré šance, ztroskotali na vynikajícím Vaniakovi, který svůj tým hodně podržel. Asi největší šanci na vyrovnání měl v 83. minutě Fujerík, který se před domácím gólmanem ocitl sám, Vaniak ale fantasticky vyrazil. V druhé minutě nastaveného času mohla ještě Olomouc zvýšit své vedení. König se taktéž ocitl sám před Baránkem, trefil ale jen jeho nohu. K odraženému míči se poté dostal Bednář, přestřelil ale prázdnou branku.

"Z naší strany se mně líbil první poločas, předvedli jsme řadu kombinačních akcí, i když nebyly dotažené. Ve druhém poločase byl ale lepší Zlín. Problémy nám dělali zejména střídající vysocí hráči, na které obrana míče nakopávala. Naše obranná fáze byla velice dobrá, naopak útočníci zklamali," konstatoval Uličný.

"Byli jsme odevzdaným soupeřem a nezvládli jsme standardní situace Sigmy, i když jsme se na ně celý týden pečlivě připravovali. Ve druhém poločase jsme hráli aktivněji a vypracovali si jednu nebo dvě gólové šance. Branku jsme však nedali," řekl Hapal.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se nám konečně zadaří.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*

Jsi sigmamilansta .....furt píšete stejné dokola.Sedíte na prd nonstop.Milane,vypni počítač a běž se učit domácí úkoly,hahaha Hoši pozor,Milan je fakt silnej buzík.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele