24. kolo
23.04.2005 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

SFC Opava - Slavia Praha 1:2

Slávisté, jejichž cílem je stále druhé místo zajišťující předkolo Ligy Mistrů, zavítali do Opavy, jež stále bojuje o záchranu. Opavané se do soupeře pustili bez respektu a nezalekli se ani po Vlčkově střele, která jen těsně minula bránu, hned v úvodu zápasu. Záchranářské práce začali domácí naplňovat již v 12. minutě, kdy se trefil Zeher, po velké chybě Latky. Vyrovnání na sebe ovšem nenechalo dlouho čekat, ve 29. minutě nejdřív gólman Bobok vyrazil Sedláčkovu ránu, proti Gedeonově dorážce však už neměl sebemenší šanci. Fořtovi se pak ještě podařilo nastřelit břevno, do konce prvního poločasu už se ale skóre neměnilo.

Ve druhém poločase Opava bojovala a rozdíl dvanácti míst v tabulce mezi oběma týmy vůbec nebyl znát. Hrálo se ofenzivně, žádný tým si však nedokázal připravit vyloženou šanci a tak se rozhodlo až v závěru. V 81. minutě se po závaru před opavskou brankou prosadil Zbončák. O výsledku tím bylo rozhodnuto, v nastavení totiž Svátkovu střelu vykopl z brankové čáry obětavě Piták. Slavia se tak přiblížila svému cíli, zatímco Opava dále zůstává horkým kandidátem na sestup.

"My jsem trochu lacino pustili domácí do vedení, ale potom jsme se zvedli a bylo důležité, že jsme dali ještě do poločasu gól, měli jsme ale také štěstí, prohlásil Jarolím. "Porážka je pro nás velmi nepříjemná. Hráči si dokázali, že jsou i s takovým soupeřem schopni hrát vyrovnaný souboj, ovšem bez bodu je to smutné zjištění. Hráčům toho nemohu mnoho vytknout, snad je to, že neproměnili několik šancí, které si vytvořili, řekl Palička.

Autor: Jan Werner

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 Kozáčik zase neudrží čistý konto ale Slávia gola dá...

Reagovat
HOST*Slávista

Ty vole jdi už do prdele,Slavia vyhraje 2-0....

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia sice vyhrála ale ligu mistrů hrát stejně nebude tak nevim o co ti de...

Reagovat
HOST*Slávista

Říkám snad,že budem hrát Ligu mistrů?Neřikám,tak nechápu proč to sem sereš...Jenom jsem téměř SPRÁVNĚ poopravil ten tvuj výsledek...

Reagovat
HOST*lipo

hosi viete co vi picu o tom viete dajte si radsej pivo a o fotbale pomlcte

Reagovat
HOST*

Drž hubu ty nic o fotbale nevíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele