26. kolo
08.05.2005 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Marila Příbram 1:0

Zápas, ve kterém měly Teplice předvést, že na druhé místo v tabulce mají. Předvedená hra ale jako by spíš připomínala zápas týmu, který se již smířil s tím, že druhý nebude a týmu, který se po sérii dobrých výsledků až příliš mnoho nechal ukolébat tím, že ho se již záchranářské boje netýkají.

Teplice měly po většinu první půle mírnou převahu, hosté spoléhali na protiútoky, ze kterých si ale žádnou velkou šanci vytvořit nedokázali. První gól přišel ve 41. minutě. Po levé straně se až do pokutového území hostů prokličkoval Szabo a nahrál Maškovi, který dal svůj desátý gól v sezóně.

Ve druhém poločase hrály i přes vedení Teplice velmi nervózně. Příbram špatně nehrála, domácí do šancí nepouštěla, ale sama byla při útočných snahách bezzubá. 10 minut před koncem měly Teplice šanci vedení pojistit po Pařízkově chybě, Ryškovu dorážku ale z brankové čáry vykopl Podrazký.

"Za první půli bych se divákům chtěl omluvit. Je to hlavně o psychice, takhle slabý první poločas jsme letos ještě neměli. Ale vykopali jsme tři body, to je v této fázi sezóny velmi důležité," prohlásil Mareček. "Porážka 0:1 je nejhorší, jaká ve fotbale existuje. Porážka mrzí o to víc, že jsme tady nesehráli vůbec špatný zápas. Zvlášť v tom složení, v jakém jsme sem přijeli," konstatoval Tobiáš.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele