16. kolo
29.11.2003 17:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SK České Budějovice - Baník Ostrava 1:1

Vedoucí Baník přijelo na hřiště soupeře opět podpořit přes tisíc fandů z Ostravy, kteří doufali v další vítězství svého týmu. První půle ale moc fotbalové krásy nepřinesla. Jen střelu Bystroně nad a krásnou samostatnou akci Radka Látala zakončenou centrem, který ale domácí obrana odvrátila na roh. Do vyložené šance se pak dostal domácí Vozábal, ale bránu o hodně minul a do kabin se šlo bez branek. Po přestávce se také moc zajímavých momentů před bránami nedělo, ale po sražené střele domácího Vozábala se dostal k míči Marek Heinz, který obešel několik hráčů, zavěsil k tyči a rozjásal za bránou stojící fanoušky Baníku. Domácí se ale nevzdali a v 76.minutě Kulič nadvakrát srovnal skóre a Budějovice tak obraly Baník o dva cenné bodíky. Budějovice tedy po výhře na Slavii uhrály další velmi dobrý výsledek a s takovými výkony se opravdu sestupu bát nemusí. Přezimují na osmém místě.

Autor: Milan Kolínský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele