základní část, 20. kolo
05.03.2017 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
HullCity

Oba týmy začaly těsnou prohrou 1:2 proti lídrům soutěže,u Vorskly to bylo horší,protože alespoň remízu drželi v nastaveném čase.Nemyslím si,že dneska budou hráči Zorji něco vypouštět,i když mají zajištěnou účast v té fázi,kdy se bude bojovat o poháry.Vorskle odešlo spoustu dobrých hráčů a i proto to spíš vidím na 7.místo,ale doufám,že nebudou předem odevzdaní jako já a remízu vybojují...2:2!!

Reagovat
HullCity

Gól do šatny zlomil hráče Vorskly...sem si myslel,že Šachtar,Dynamo a právě tyto dva kluby jsou to nejlepší,co momentálně na Ukrajině je,ale u mého klubu jsem se šeredně spletl.Stane se mu přesně to,co se už stalo v Odese,Lvově nebo Dnipropetrosvku.Jen budu doufat,že nedopadneme jako Metalist...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele