základní část, 7. kolo
09.09.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Arena Lviv, Lvov

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Docela mě překvapilo,že tak skvělý zápas se hraje v pátek,ale dává to smysl kvůli tomu,že oba hrají evropské poháry.Ono ztráty během první části možná nebudou až tak vážné,ale prohrát doma proti nevyrovnané Vorskle jistě nikoho nepotěšilo a ztrácet po tomhle kole 6 bodů na Šachtar by nebylo příjemné.Čekám zápas o emocích,faulech,penaltách a červených,ale tipuji pro Šachtar,protože se mi zdá,že mají momentálně nejlepší tým...3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šachtar byl lepší, aktivnější a zasloužil si vyhrát. Dynamo stejně jako v superpoháru vytěžilo z minima maximum.

Reagovat
HullCity

Přesně si to vystihl.Zápas byl mnohem fotbalovější za poslední léta,Jarmolenko se choval velice dobře,ale i ostatní hráči.Emoce sice byly,ale jak na tribuně tak i na hřišti to bylo mnohem fotbalovější jak v minulých letech.

Reagovat
smazaný uživatel

ten přesun do Charkova bude dlouhodobý? Bylo by to výborné...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele