základní část, 4. kolo
13.08.2016 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
HullCity

Je načase konečně začít hrát naplno.Jsme venku z EL,takže jestli tam chceme znovu,nejlépe do skupin musíme uhrát 3.místo!! 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi přece psal, že už ani nechceš, aby se Vorska dostávala do EL. Nejspíš se tam zase dostanou, ale i kdyby hráli rovnou skupiny, tak si dovolím tvrdit, že to bude ještě větší ostuda, než vypadnutí s Žilinou, nebo Lokomotivou.... a všem to bude na očích. Tenhle tým bohužel nemá v poháher co dělat (ale to v dnešní době krom Dynama a Šachtaru snad kromě možná Zorji nikdo). Asi by měli alespoň změnit trenéra, protože nějaký tem tým mají. Ale zase těch domácích trenérů moc není a o někom ze zahraničí se teď nedá uvažovat...

Reagovat
HullCity

Vím,co jsem psal,ale tak skončit v lize na 3.místě by byl velký úspěch bez ohledu na to,co by pak předvedli v EL.

Reagovat
HullCity

Stejně to na 3.místo zatím nevypadá,když pořád ztrácíme body,zatímco Zorja regulérně bojuje se Šachtarem a Dynamem o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele