3. kolo
01.08.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lvov je mi velice sympatické město, opravdu krásné a Karpatům fandím. 1:2.

Reagovat
HullCity

Totéž platí i pro mě,snad konečně budou bojovat o důstojnější pozice,něž v poslední době...0:1.

Reagovat
paver

Město sice krásné, ale fotbal v něm hrozný. Karpaty poslední roky zachraňoval fakt, že se v lize vždy našel ještě někdo horší. Už 3-4 roky si říkám, že tentokrát by se mohli zvednout, ale kdepak. Letos těžko předpovídat, ale žádná hitparáda se zřejmě opět konat nebude...Tenhle zápas vidím jako remízový. tip 0:0

Reagovat
HullCity

Souhlasím s tebou,ale prostě Olimpik a Stal se porážet musí!Také si přeji,aby se vrátili do bojů o EL,zvlášť,když odpadl Metalist,ale s tím kádrem to asi nebude možné.Ne v nejbližší době.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele