20. kolo
10.03.2013 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
HullCity

Šachtar je po celkem ostudném vyřazení od Dortmundu,síly i myšlenky nejspíš nebudou úplně směřovat k tomuto zápasu,protože titul je prakticky jasný.Takže kdy jindy by se měla Vorskla pokusit konečně bodovat?!?!Od 10.kola se jim dařilo,porazili dokonce Dynamo Kyjev a uhráli 5 čistých kont v řadě!!Jenže pak přišla těsná porážka od Kryvbasu a Vorskla divže nespadla mezi Užhorod.Dokonce 3 zápasy v řadě se nepovedlo dát gola,proto také nechápu,proč odešel Lietava a proč skoro nehrál a proč také nehraje Ahmed Januzi.Snad Vorskla zabere a tu remízu,která by jim psychicky neskutečně pomahla,uhrají.Jako jejich velký fanoušek jim ještě pořád věřím na 6.místo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

správnej fanoušek, , už kvuli tobě bych jim to přál

Reagovat
HullCity

Tak bylo to těsné,ale pořád je to porážka,takže já doufám,že si z ní odnesou jen to nejlepší a příště konečně bodují!!(pro fanouška Dynama:vím,že hrají venku :)

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
paver

Bez Selina, Bezuse a Krasnoperova je Vorskla bohužel poloviční a nebýt slaboučkých nováčků, tak si myslím, že by měla Vorskla co dělat, aby se vůbec zachránila. Je to velká škoda, protože bych Vorsklu rád viděl v horní polovině tabulky (daleko raději než třeba Luhaňsk). Šachťar opět zvítězí...tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

škoda těch odchodu Selina a Bezuse, ale co se dá dělat.. snad už Vorskla zabere, i ta remiza je nakopne ! ale myslím, že to nevyjde ani tento víkend...

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 Mkhitaryan hattrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele