8. kolo
02.09.2012 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Vorskla bude doma jako vždy silná a jelikož Dněpr hraje zápas v EL,vidím to na výhru domácích 2:1.

Reagovat
HullCity

Parádní zápas od Vorskly!!Ano,prohrávali těsně před koncem 0:2,ale ukázali chrakter a dotáhli zápas do remízového konce!!Dněpr ale klidně může zůstat na 2.místě...bude záležet,jak dopadne zápas Šachtar vs Dynamo Kyjev.

Reagovat
smazaný uživatel

Dněpr je velice kvalitní tým,ale přijde mě, že sráží hodně labilita, že v určitýchfázích zápasů přestanou hrát...viz. 2 x s Libercem... bude záležet koho Ramos pošle na hřiště..

Reagovat
paver

Dněpr letos neprohrává a myslím si, že Vorskla po překvapivé výhře nad Dynamem takovýhle výsledek nezopakuje. Nicméně remízu by domácí uhrát určitě mohli. tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné. Dněpr vedl už 2:0, ale nakonec se pčeci jen nechal obrat o důležité body. Pokolikáté už?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele