25. kolo
01.04.2012 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vorskla pořád má šanci na EL,jen musí vyhrávat pravidelně...Šachtar jistě není tím soupeřem,nad kterým se dají sbírat body,ale Vorskla ukáže svou sílu a ve velké bitvě urve bod!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro oba týmy těžký zápas, Poltavě budou citelně chybět tři vykartovaní hráči, přesto urve bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš,nezaujatému člověku by tohle tvoje tipování proti Šachtaru asi i vadilo,ale já s tebou sohlasím v jedné věci,že by Kyjev měl mít titul,protože to co předváděl Šachtar v LM byla jedna velká komedie.Proto i já chci,aby Kyjev šel hned z 1.místa do skupin a tam ukázal na co doopravdy má.A když se to vezme i Šachtar má šanci v předkole,protože tým s těch top soutěží co bodou (nejspíš) s ním v předkole nepatří mezi ty silnější.T

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba taková Braga,M gladbach,Levante nebo Malaga,Newcastle,Lokomotiv...to vše jsou hratelné týmy pro Šachtar,takže možná by Ukrajina mohla mít 2 týmy ve skupinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Já uznávám, že proti Šachťaru tipuji hodně často, ale je to opravdu podle mého přesvědčení, protože Doněck se mi letos nějak extra nelíbí a myslím, že na hřištích soupeřů má problémy, viz např. poslední zápas. Je ale fakt, že dnes vyhrál zřejmě v pohodě. Tím titulem pro Dynamo bych si nebyl vůbec jistý, jedeme teď totiž na Šachťar a tam to bude peklo. Jinak ukrajinský klubový fotbal je na takové úrovni, že i tým z předkola by měl do LM postoupit, ostatně, v minulých sezonách platilo, že jak Dynamo, tak Šachťar, se mohou v Evropě měřit s kýmkoliv, i když je jasné, že ne každá sezona se vydaří a to i mnohem věhlasnějším týmům, Doněck teď v LM neuspěl, ale určitě nikdo kvůli tomuto nesnižuje jeho kvalitu, třeba ta sezona před tím byla z jeho pohledu výborná. Myslím, že Šachťar bude hrát ještě v Charkově a já osobně bych druhé místo přál více Metalistu, je mi daleko sympatičtější, ale Šachťar musí ztrácet, je tam sedm bodů rozdíl a to je pět kol před koncem docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou hlavní příčinou toho neúspěchu v LM trucující Brazilci v Šachtaru.Už se viděli v Chelsea,Juventusu nebo někde jinde,ale oni "chudáci" jsou pořád na Ukrajině.Nejvíc to je poznat na Douglaovi Costovi,ten hraje polovičně,ale i takoví jako Willian i Teixera.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavá myšlenka s těmi Brazilci. Je fakt, že finančně v Šachťaru určitě netrpí a klub je na evropské úrovni, nicméně Premier League a Seria A a týmy jako Chelsea nebo Juventus jsou světová špička a je tedy jasné, že hráči chtějí pokročit dále. Osobně jsem zvědav, jak se s tím v Doněcku v létě vypořádají, osobně mám pocit, že těch Brazilců je tam až nezdravě mnoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...ale ono stejně se ze 6.místa do EL nepůjde.Protože v ukr. poháru jsou týmy mimo první pětku(kromě Šachtaru),tudíž je jisté,že někdo půjde do EL z poháru a ne z 6.místa...bohužel pro Vorsklu a další týmy,co nejsou v poháru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele