11. kolo
24.09.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
paver

Šlágr kola ! Souboj dvou prvních a doposud neporažených týmů. D. Kyjev má výhodu domácího prostředí. Šachťar má zase co vracet, v superpoháru prohrál pravě s D. Kyjev 3:1 což čekal málokdo. Já osobně věřím D. Kyjev a v jeho výhru 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se těším na tento zápas,budu to přát spíše D.Kyjev a to s tohohle důvodu:Šachtar se dostal do ligy mistrů z 1.místa což znamená bez bojů v předkole,Kyjev to štěstí neměl a tak vypadl už ve 3.předkole,proto si přeji aby D.Kyjev vyhrál ukr.ligu aby se v poklidu dostal do LM.O Šachtar bych se v předkolech nebál.Tudíž tady tipuji výsledek 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo dalo dvakrát po sobě doma Šachťaru trojku, další trojku ve finále Superpoháru, nicméně, dnes budu zdrženlivý, a tipuji výhru Dynama 1:0. Co se týče předkol LM, není to tak dlouho, kdy Šachťar pohořel s neznámými Rumuny, takže i tady bych byl opatrný V každém případě, na zápas se moc těším, šlágr, jak má být!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neřešící výsledek pro oba týmy ba naopak oba by se měli začít obávat Metalistu Charkov,protože ten se dnešní výhrou připojil právě k těmto dvou týmům o boj o titul!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele