finále
04.06.2015 20:00 CET
0 : 0
5:4 pen.
(0:0, 0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
HullCity

Velké finále je tu!!!Pro oba kluby tato soutěž letos znamená hodně.O trochu víc vážně ji berou v Doněcku,protože by se jednalo o jejich jedinou trofej v této sezoně,ale jsem si jistý,že získat double je pro Dynamo velkou motivací.Očekávám vyhrocený a velmi zajímavý zápas s lepším koncem pro Dynamo...3:2!

Reagovat
HullCity

Neskutečně blízko byli hráči Šachtaru k trofeji,když vedli 3:1 po proměněných penaltách,ale pak Taison a Rakyckyj nedali a to už jsem i já věděl,že Dynamo to má v kapse.Jinak o zápase se nedá moc mluvit,příliš taktická bitva od prvních minut to vypadalo,že oba týmy hrají na penalty.Dynamo Kyjev letos zaslouženě bere obě hlavní trofeje.Teď už se dá jen s napětím očekávat,kdo v létě odejde a kdo ještě alespoň jednu sezonu zůstane i kvůli skupinové fázi LM třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár přeju Šachtaru.... 1:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele