čtvrtfinále - 1. zápasy
22.03.2018 18:00 CET
5 : 0
(?:?)
Stadión:
 
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Slavistky na Wolfsburg nestačily a prohrály 0:5

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
Paddy

To je kvalita naší soutěže úplně někde jinde? V ženském fotbale se neorientuji, to když se potom asi jede na takový zápas, tak se asi není čemu divit...ale i tak pěkný úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

No být mezi osmi nejlepšími týmy v Evropě je úspěch.. ale týmy jako Wolfsburg a Lyon a nějaký severský klub jsou jinde.. to jsou profi kluby a ženy Slavie jsou polo profi..

Tohle je mega úspěch.. kór když většina hraček jsou česky.. což se u Lyonu a toho severského klubu říct nedá ani z daleka.. i Wolfsburg je multikulti..

Reagovat
Nebelung

Když si přečteš článek, co byl k tomu zápasu, tak zjistíš, že Atlético od nich dostalo v součtu obou zápasů 15:2. Zdá se, že Wolfsburg je prostě jinde. Ale povolanější je spíš náš odborník na ženský fotbal monty.

Reagovat
Spalovač šancí

Ženský evropský klubový fotbal je něco podobného jako ženský repre hokej. Několik výjimek, které to berou vážně a mají potřebné finanční zámezí. A zbytek to dělá jako koníčka.

Reagovat
Frantszek

U nás jsou jediné dva týmy, které hrajou jakžtakž kvalitní fotbal a mohou do Evropy a to Slavie a Sparta. Pak odstup a Slovácko a pak další odstup a zbytek.

V první lize je jen 8 týmů a moc zápasů se zrovna neodehraje. Ženský fotbal zrovna neláká ani diváky a tím pádem ani sponzory. Co se týče ženského fotbalu, jsme prostě pořád v plenkách.

Reagovat
Frantszek

Přítelkyně sestra hraje za malé Slávistky a když vidím přístup trenérů, nikdy to dobré takhle být nemůže. Navíc neustále hrajou proti silnějším soupeřům a klukům a dostávají hrozné dardy. 4 z 5 zápasů těžké a jeden adekvátní. Mělo by to být obráceně, jinak si v životě nepřenesou to, co se naučí na tréninku do zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z toho můžou mít radost? To je jako zmlátit dítě ze školky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty si zač, že tě nebaví mlátit děti ze školky ?

Reagovat
monty25

Pro mě očekávaný výsledek, Wolfsburg je holt někde jinde. No a nalijme si čistého vína, slávistky letos postoupily do čtvrtfinále i díky hodně příznivému losu. Přece jenom, pod trenérem Mišovcem v sezoně 2015/2016 se mi ten tým líbil víc a vyřadil taky silnější soupeře (Bröndby, Perm)...

Dnešní druhé čtvrtfinále Lyon - Barca bylo na streamu a bylo asi o dost zajímavější. Nečekal jsem, že Barca odehraje v Lyonu tak vyrovnaný zápas. První půli hrál jenom Lyon, ale ve druhé předvedla Barca hodně sympatický výkon. Škoda, že se nepovedlo udržet remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad jeste min nez ten pratelak proti uruguayi

Reagovat
Kepy_FCB

Vlcice

Reagovat
db18

Wolfsburg - Slavia Praha 5:0 (3:0).

Branky: 12. a 58. Harderová, 13. Hansenová, 40. Gunnarsdóttirová, 85. Pajorová. Rozhodčí: Guilleminová

5 vlastňáků a prohra i přes to, že pískala Češka/Slovenka...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu

Reagovat
papanegra

ová

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle teplousske prechylovani je bohuzel mor temer vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
db18

nejvíc mne ale pořád irituje Gunnarsdóttirová

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra k plotne!

Reagovat
widlak

Něco se ti tam pálí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, covece...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Mě se náhodou ženskej fotbal líbí. Je takovej neinvazivní neagresivní a má takový svoje specifika

Reagovat
smazaný uživatel

Neagresivní? moje ex hrála fotbal a to co jsem viděl za zákroky?.. no ty vole to mi spadla čelist.. upřímně bych se bál s nima hrát.. když jsem hrál v Juniorce Dukly tak jsme se koukali na zápasy holek a nikdo z nás si s nima nechtěl čutnout přece jen kariéru máme každý jen jednu a pak je tu Jarda Jágr no

Reagovat
Stiksxx

Já to myslel spíš takhle :

https://www.youtube.com/watch?v=_psU8OkZS5s

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu chápu..

Reagovat
monty25

Highlighty ze zápasu: https://www.youtube.com/watch?v=BCEDj14Fh8c

Slávistky nestíhaly v obraně a Bára mohla taky chytit oba góly Pernille Harder (na druhou stranu tam ve 2. půli chytla dva nájezdy)...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Josifek

Jako ženský fotbal prakticky nesleduju, jen výjimečně něco zahlédnu, ale celkově vzato mi tam nejslabší ze všeho přijdou právě brankářky, ony snad nemají žádný výskok či odraz, míč letí metr od nich a pro ně je to kolikrát nechytatelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Také jsem si všiml, dát tam gól je strašně lehké.

Reagovat
Coutinho10

no...tak to bylo slušný školení ...teď koukám ještě na statistiky a naše měly jenom 1 střelu za celej zápas....to je hodně špatný https://www.livesport.cz/zapas/C2OJaaRq/#statistiky-zapasu;0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele