1. zápas
21.08.2013 23:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

zápas by měl začít ve 23:00, ne v 19

Reagovat
smazaný uživatel

2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je čas na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dle španělských médií sestavy:

Vicky - Dani, Pique, Mash, Alba - Sergio, Cesc (Xavi), Iniesta - Alexis, Messi, Pedro.

Court - Filipe, Godín, Miranda, Juanfran - Arda, Mario Suarén, Gabi, Koke - DC19, Villa

U Barci jsou dva otazníky - Xavi nebo Cesc. Já bych asi zariskoval a dal šanci zatím skvělému Cescovi. Jeho formy je třeba využít, ač to bude asi znamenat větší riziko z důvodu otevřenější hry.A pak samozřejmě Neymar. Já bych taky do venkovínho zápasu, kde Atleti budou chtít (a muset) hrát útočněji, postavil dvojku žihadel. A Neymara bych nechal na lavce v případě nepříznivého stavu. Odvetu doma už bych ho nasadil od začátku.

Ve světle minulých mačů s Atletama tipuju dneska +3,5 za 2,15. A že dají obě mužstva v tom mači gól beru za 1,53 jako skoro jistotu.

Kurz na gól Messiho 1,35. Kurz že dá Messi 2 a víc 2,3. Kurz na hattrick - 7,0. Tohle beru zase jako hodně podstřelené kurzy, byť si taky myslím, že Messi skoruje. Atleti patří mezi jeho oblíbené cíle.

Koho by zajmalo, tak z posledních 10ti mačů je průměr 4,2, z posledních 15ti mačů dokonce 4,5 gólu na zápas. Mače s Atletama patří mezi nejzajímavější a nejzábavnější v celé sezoně. Snad tomu tak bude i teď.

Toliko asi k zápasu. Teď musím napsat tu věc, že Atleti jsou na papíře (a asi i na hřišti) hodně silní. Odchod Tygra zvládli skvěle. Villa by pro ně mohl být (sic přechodným) výborným řešením situace. Klčové je, jestli udrží Ardu. Jestli se jim to povede, tak s Atletama na pevno počítám na třetí flek s tím, že Realu budou podobně blízko, jako loni. A ani by mě nepřekvapilo, kdyby je letos i dali. Základ mají srovnatelnej, trenéra minimálně srovnatelného. Akorát pokulhávají lavičkou.

Mimochodem - ještě to tady asi nepadlo, ale start sezony Atleti venku, Málaga venku, Atleti doma, Valencia venku, Sevilla doma, Rayo venku, Socky doma. Všechno skoro v jednom měsíci ... to je strašný zápřah. Musíme co nejvíc rotovat.

A ještě musí přijít dovětek - 9 dní a o stoperu už se ani nepíše. Tohle se nám může šeredně vymstít.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper: Četl jsem, že Martino žádného nechce že věří v návrat Puyola a dá šanci Bartrovi (Pique, Mascherano, Puyol, Bartra + Adriano a Song jako úplně krajní řešení).

Sestava: Cesc vs Xavi? To je fakt těžký vybrat no, jak sám píšeš těch těžkých zápasů v krátké době bude moc.. Osobně bych dal Cesca. Martino na začátku prohralošoval, že nikdo nemá místo jistý a že to bude skládat podle formy a podle soupeře (podle formy by měl hrát spíše Cesc, ikdyž Xavi taky nezahrál v lize špatně).

No a Neymar vs Alexis/Pedro? Já bych volil Alexis-Messi-Pedro a věřím, že to tak taky bude.. Sám Martino říkal, že Neymar potřebuje čas na aklimatizaci. První zápas, kdy by mohl hrát v základu je proti oslabené Malaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní situace se stopery je navlas stejná, jako byla ta loňská. Rozdíly jsou nepatrné - Puy o rok starší, Abi definitivně pryč a Batra o rok starší ... A přesně takhle se uvažovalo i loni - Puy bude zdravý (nebyl), Bartra vyspěje (úplně nevyspěl) ... A jak všichni víme, loni jsme se rozhodli pro neposílení, byla to chyba, která nás stála plno zápasů na jaře. A tu stejnou chybu opakujeme i letos. Přesně podle definice: "Šílenství je dělat stejné věci stále STEJNÝM způsobem

a očekávat při tom JINÉ výsledky."

Reagovat
smazaný uživatel

jj máš recht, ale u Taty věřím, že bude víc začleňovat mladé. tito to dost vypustil. tak třeba se bartra chytne. škoda, že prokaučovali fontáse, atd atd

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se nemůžu nezmínit o času výkopu. Demence. Sice mám dovču, takže mi je to skoro putna, ale pro pracujcí (já vím ... Španělsko ...) je to fakt dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi někdo vysvětlit, proč není ten jeblej Neymar v zkladu pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je tragéd Doufám, že ten člověk co tady včera psal, že vsadí všechny peníze na Barcu je opravdu vsadil.

Reagovat
celeb

Lava strana obrany Atlelica je brutalne neprechodna. Messi zatial uplne vymazany, frustrovany, zrely na vystriedanie Cescom.

Zo strany Barcy sa mi paci aspon ziskavanie lopt.

Atleti by boli velmi sympatickym timom, keby tam nemali toho superzmrda Costu.

Snad sa to v 2. polcase prestrieda a zacneme byt nebezpecnejsi aj v predu.

Osobne by som chcel: Pedro -> Neymar, Messi -> Cesc. Pripadne Xavi -> Cesc + Neymar a uvidime, ci to spravi s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak já Costu nemám rád

Reagovat
celeb

No vida, Tito. Ked ma posluchnes s tymi striedaniami, hned je to lepsie

Reagovat
celeb

*Tata

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě otázky. V které minutě dojdou Atleticu síly? A dojdou Atleticu síly?

Moc se mi dneska Atletico líbí, jen jsou na můj vkus trochu moc ,,nadopovaní''. Asi jim Thad Castle půjčil trochu vztekliny. Mám dojem, že dnešní zápas nedohrají v jedenácti, zvláště pokud půjde na hřiště Neymar, který by si v tomhle zápase svým pohybem řekl o spoustu faulů.

Každopádně klobouk dolů před Villou, to nešlo lépe trefit a bylo to nechytatelné. Jinak je to ale fotbal mimo šestnáctky, rozhodně žádná hitparáda a na zajímavosti každé nezajímavé akci přidává skvělá atmosféra v hledišti.

Rozhodně je to pro Barcu dobrý trénink a po těch všech ''těžkých'' přípravných zápasech s různými výběry asijských zemí, o kterých většina kádru nikdy neslyšela a brnkačce s Levante, je to od Bayernu první opravdová zkouška.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se nelíbí jak hrajou agresivně, nohama rukama, jdou prostě tvrdě do těla...po poločase sem myslel že příjde redka, teď už se to trochu uklidnilo...Jinak co je s Messim, neví někdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký začátek ligy, netřeba jej honit kvůli tomuhle pohárku, zvláště když si jej první poločas tak hlídali. Je to jen dobře, protože už má v nohách o poločas méně, který se bude jednou hodit. Tito nebo Pep by ho nechali hrát celý zápas a zrovna dnes to není vůbec potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím já jen souhlasím, ale zatim jsem nezažil že by Messi střídal jen tak...Jde taky o to, že ho hlídají a tím pádem chybí hráči jinde, na druhou stranu zas jestli měli postavenou taktiku na "demilitarizaci" Messiho, pak to byl dobrej tah...Výsledek 1:1 je víc než dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

takže to víš, že není zraněnej ? Protože kdyby pořád laboroval s tim zraněnym stehnem...tydle zranění se pak vracej a vracej ... četl jsi to někde, nebo jen spekuluješ ? dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, někde se píše, že odstoupil kvůli noze. Někde že kvůli horečce a mně se zase líbí má verze Upřímně byl marný první poločas. Dopředu nevymyslel nic, akorát ztrácel balony a zkrátka si jej hodně hlídali. Já doufám, že jen šetří jeho síly, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo ale kdo nebyl...Iniesta s Xavim neviditelní v záloze, Sanchez klasicky snaživej ale prd z toho, stejně tak Pedro...Tam měl hodit Neymara dneska už od základu, právě proto, proč přišel - aby ulevil tíze pozornosti na Messiho. Ale zas Atleti do tý první půle dali obrovskou energii no...A taky měli prd šance...No jen ať horečka, noha už né mě to bez něj prostě nějak nebaví...fakt... ...No už v Levante se mi zdálo, že se nějak nezvykle potí..já ho vždycky pamatuju uplně suchýho i na konci zápasů...jen jestli trochu nezanedbal fyzickou přípravu Messík jemu bych to odpustil, určitě si zasloužil pořádnej odpočinek v létě

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, celkem jasná penalta, ale co už. Aspoň že se rozhodčí trochu zlepšili v pískání ofsajdů.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká penalta ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku druhého poločasu, jasný faul na Fabregase. Bránící hráč mu zezadu vzal nohy a balonu se ani nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak to se omlouvám to jsem právě těch prvních 5min nestihl a psal s babama na facebooku...Ah ty holky :)

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu Busq měl jít ven, ten faul byl jasně žlutej, zezadu a zabránil rychlýmu kontru, myslim si že jak tam byl záběr na Iniestu s tim výrazem, tak si zoufal a myslel, že půjde Busq ven...Mrzí mě todle vnímání rozhodčích, že jak hráč má už žlutou, zdráhaj se mu dávat tu druhou, zvlášť za situace, kde kdyby jí ještě něměl, neváhaj ani vteřinu tu první vytáhnout...To se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky ne, ale na druhou stranu to byl vlastně jeho druhý faul a bylo by to necitlivé, ale spravedlivé. Celý zápas nezvládl na obou stranách, ale ono to je takové španělské už, netřeba se tím vzrušovat.

Reagovat
celeb

v prvom polcase ocividna ruka na zemi leziaceho hraca, ktorou zabranil nahravke Messiho Alexisovi.

Na 2. strane Sergio mohol dopozerat zapas zo satne.

Remiza je OK, neriesi nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě osobně to rozhodčí celé nezvládl a opravdu nevím, co víc chce, aby musel písknout penaltu. Hráč stojí dva tři metry od brány, může kopnout prakticky do prázdné a zezadu do něj zajede frajer, vezme mu obě nohy a balónu se ani nedotkne.

Reagovat
celeb

na spanielske pomery to este celkom zvladal

Reagovat
smazaný uživatel

Do odvety Adriano, Song, Tello/Neymar místo Pedra, Fabregas od začátku a v případě rozhodnutého stavu Bartra na plac. Na lavičku Alba, Busquets a Xavi. Netřeba si zbytečně ubírat síly na tenhle pohár, když máme tak těžký los. Navíc jak Adriano, tak i Song jsou silovější než Alba a Busquets, což více sedne na ten fotbal Atletica, pokud budou hrát stejně jako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Jsem celkově spokojený, ani nevím proč, ale jsem.

V odvetě už Atléti nemůžou vydržet tak dlouho běhat, včera je dopředu hodně hnali fans, na Camp Nou už tomu tak nebude. Každopádně o víkendu bych dal odpočinek Alexisovi, Busovi i Piquému. V odvetě bych pak rád viděl Cesca na místě Xaviho, příp. Messiho (pokud kvůli zranění nebude připravenej) a Adriana místo Alby.

A nebo možná se pod Tatem po několika letech dočkáme ultra-defenzivní-taktiky a půjdeme bránit na nulu? Ale tomu nedávám na 1% šanci.

Reagovat
JimBob

Tohle je vážně komedie, pičus Alba... už k simulování Barcy nemám slov. Trestá se tohle aspoň dodatečně? http://www.fotbalnaplno.cz/sites/default/files/alba_0.gif

Reagovat
smazaný uživatel

A simulování Atlética nevadilo? Alba byl v tomhle směru vždy kokot, ale co, dejme to za vinu Barceloně. A Drogba hrál několikrát proti Barceloně, což je důvod jeho neustálých simulací!!!

Reagovat
JimBob

Ano, to vše omlouvá, že v Barceloně mají speciální hodiny simulování a Alba je kokot na entou...

Reagovat
JimBob

A ono je hlavně simulování a simulování. Jedno se dá nazvat přihráváním faulů v zápalu boje, což mají zakódováno skoro všichni - někdo víc, někdo míň - a pak je tu sprostý hollywoodský hraní po hvizdu a desítky metrů mimo hru a bez balonu, což předvádí hlavně Barca. První se dá pochopit, protože je to v zápalu hry, druhý by se mělo trestat, protože jde o promyšlenou a záměrnou sviňárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a v zápalu hry to není promyšlené ale spontánní, že?

Je to jen o tom, že je Barcelona možná nejvíce sledovaný klub na světě a vše je tudíž více vidět. Nikdy jsem neviděl za simulaci Sáncheze v Udinese gif, ale když byl v Barceloně, byl na internetu za deset minut od jeho první simulace vůbec v dresu Barci. Asi to ti k tomu všemu řeknu.

Jasně, Alba je kokot v tomhle, ale byl jim už ve Valencii. Sánchez byl jaký je už v Udinese. Villa už taky takový byl, stejně tak i Alves a Busquets už dávno nesimuluje a nikdo mu tedy nic vyčítat nemůže. Byl mladý, stejně jako C.Ronaldo, který v mládí simuloval ještě více a oba dospěli.

V tolika zápasech jsem viděl i horší simulace, nad kterými se nikdo nepozastavil a proč? Protože nehráli věhlasné mužstva.

Jen škoda, že si tenhle národ tvrdě bojující proti simulování užíval tak moc vyrovnání ve Skotsku, které bylo po jasně nasimulované penaltě. Rezek ale Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bude za chvilku hrávat už jen prvních 5 minut preventivně

Reagovat
smazaný uživatel

a přesto 5 x skóruje a vystřídá

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x13ggg5_atletico-madrid-barcelona-highlights-hd-21-08-13_sport#from=embediframe

To se to Davidovi střílí proti svým bývalým kamarádům...jinak gól to byl výstavní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele