semifinále
20.04.2008 16:00 CET
1 : 1
3:4 pen.
(?:?, 0:0)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to pohár a ten má svoje specifika. To už poznali Rangers dostatečně ve čtvrtfinále. Nyní se asi budou chtět podobných potíží vyvyrovat, ale také se jim staví do cesty trochu jiný, silnější soupeř. St. Johnstone FC je špikový tým División One av hraje se u něj. Bude to určitě dramatické a sice jsou Rangers favoritem, může to dopadnout všelijak. Rozhodně to přeju St. Johnstone FC !!! Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

St. Johnstone statečně vzdorovali, ale nakonec to zase ukopal Rangers. A sice až na penalty. Sympatická snaha St. Johnstone FC se cení !!! Ve finále jsou Rangers také favoritem, takže mají velkou šanci sebrat ve Skotsku všechny tři trofeje. To musí v Celticu skřípat zuby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele