o titul, 38. kolo
13.05.2012 13:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

St. Johnstone FC - Rangers FC 0:4

Na závěr sezony si glasgowští Rangers s chutí zastříleli proti domácím St. Johnstone a alespoň částečně odškodnili fanoušky za nepovedenou sezonu. Porážka 0:4 znamená pro Saints definitivní ztrátu evropských pohárů. Hattrickem se v tomto utkání blýskl Sone Aluko.

St. Johnstone přitom do zápasu vlétlo aktivně, v osmé minutě měl na hlavičce vedoucí branku Sheridan, ale McGregor předvedl skvostný zákrok. Jezdci se osmělili až po čtvrthodině hry, z ničeho nic si vytvořil tutovku McCulloch, ale sám před gólmanem Mannusem selhal - Mannus jeho hlavičku lapil. Každopádně tlak Rangers se stupňoval a ve 23. minutě už hosté vedli 1:0. McCulloch za vápnam nádherně vystřelil a Mannus byl tentokrát bez šance - 1:0 pro Rangers. Svěřenci Allyho McCoista měli i další šance na zvýšení. Teč Bedoy zzamířila těsně vedle!

Zatímco v prvním poločase se St. Johnstone jakžtakž drželo, druhá půle se vůbec nepovedla. V 56. minutě si zaběhl za obranu Aluko a Rangers vedli 2:0. O pět minut později už to bylo 3:0. Whittaker zachytil nepřesnou rozehrávku domácích, přihrál Bedoyovi, jenž odvedldobrou práci pro Soneho Aluka - 3:0 pro Rangers.

V 72. minutě zkompletoval glasgowský útočník hattrick! Tentokrát si Aluko počkal na odražený míč, obešel protihráče a zvýšil na hrozivých 4:0. St. Johnstone se na nic nezmohlo, Rangers ho přejelo 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele