základní část, 7. kolo
10.09.2011 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Heart of Midlothian 1:1

Remízou 1:1 skončilo klání mezi Invernessem a Heart of Midlothian. Výsledek je nakonec pro Hearts dobrý, neboť hosté prohrávali ve druhém poločase díky Tadeho brance a vyrovnávali na konečných 1:1 až devět minut před koncem, jmenovitě Stephen Elliott.

Inverness začal dobře, kombinaci Shinnieho, Davise a Forana mohl zakončil posledně jmenovaný, avšak obránce Grainger na poslední chvíli zasáhl. To byla ale jediná vážnější šance v úvodu zápasu. Ve 25. minutě přispěchali s první velkou šancí i hosté, ale Webster vedení Hearts nezajistil. Neujala se ani lavička Forana. Diváci tedy v prvním poločase branku neviděli, dočkali se až krátce po změně stran.

V 50. minutě se tedy poprvé měnilo skóre, Gregory Tade vyslal parádní střelu, na kterou neměl brankář MacDonald nárok. Inverness tak trochu překvapivě vedl 1:0. Za chviličku mohli domácí zvýšit vedení, Shinnie byl v tutovce, ale MacDonald zasáhl velmi dobře a udržel šance hostů na vyrovnání. Hearts totiž zvýšili aktivitu a střídající Templeton dokonce orazítkoval břevno! Pak se předvedli i oba brankáři Esson a MacDonald, skóre bylo stále jenom 1:0 pro domácí a Hearts se tlačili do útoku.

Vyrovnání nakonec přišlo devět minut před koncem. Templeton krásně vybídl ke skórování Elliotta a Esson lovil míč ze sítě - 1:1. Hearts dokonce sahali po vítězství, jenže Webster po rohovém kopu selhal. Rozhodnout mohl v nastavení i Inverness, střídající Chippendale však netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele