základní část, 25. kolo
08.02.2012 20:45 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Heart of Midlothian - Celtic FC 0:4

Celtic zvládl dohrávku odloženého zápasu proti Heart of Midlothian na výbornou a znovu vede skotskou soutěž se čtyřbodovým náskokem. Hosté neměli s celkem z Edinburghu žádné slitování a po brankách Browna, Wanyamy, Ledleyho a Hoopera vyhráli vysoko 4:0.

Zápas se pro domácí začal vyvíjet nepříznivě už ve třetí minutě, kdy Scott Brown zužitkoval sklepnutí Forresta a v šestnáctce pokořil brankáře MacDonalda - 1:0 pro Celtic. Zmražený Tynecasle Stadium byl svědkem i následující převahy zelenobílých, byl to znovu Brown, jenž tentokrát nepřelstil MacDonalda. Ve 20. minutě už byl náskok Celtiku dvojnásobný, rohový kop Mulgrewa se hráčům Hearts nepodařilo odvrátit, Forrest jej stříleným centr vrátil zpět do vápna, kde si míč zpracoval Victor Wanyama a nekompromisní střelou nedal MacDonaldovi žádnou šanci - 2:0 pro Celtic.

Domácím se v tomto zápasu absolutně nic nedařilo a likvidace Hearts na vlastním stadionu pokračovala po půlhodině hracího času, řecký útočník Samaras zatáhl míč až k malému vápnu, odkud centrovaným obloučkem přeloboval MacDonalda a před brankou číhající Joe Ledley hlavičkou trefil odkrytou branku - 3:0 pro Celtic. Během půlhodiny tak bylo po zápase. Hearts se snažili seč mohli, jenže výborně hrající Celtic jim leccos znemožňoval.

Po změně stran se obraz hry nezměnil, tedy alespoň do doby poslední branky zápasu. V 60. minutě trefil Ledley tyč a odražený míč putoval od Graingera na rohový kop, po němž se počtvrté a naposledy měnilo skóre, když se zblízka prosadil Hooper. Zkáza Hearts byla dokonána, zklamaný Tynecastle Stadium se pomalu, půlhodiny před koncem, začal vyprazdňovat. Hearts na Celtic vůbec nestačili a prohráli vysoko 0:4.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

C´mon you bhoys in green!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele