základní část, 21. kolo
03.01.2011 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Kilmarnock FC 0:2

Kilmarnock získal v St. Mirrenu už sedmé vítězství z deseti zápasů a pokračuje tak ve skvělé formě. O jeho výhře rozhodly dva góly z druhé půle utkání. Hosty poslal do vedení krátce po hodině hry Liam Kelly a v 79. minutě zvýšil na konečných 2:0 Craig Bryson.

Aktivněji do utkání vstoupili domácí a první příležitost měl Higdon, svoji hlavičku však poslal nad bránu. Tentýž hráč zkusil o chvíli později dalekonosnou střelu, čímž zaskočil gólmana Bella, míč však letěl těsně mimo. Poté už se ke slovu dostali i favorizovaní hosté, Eremenkův volný kop však Gallacher vyrazil a po 28 minutách zasáhl i proti střele Taouila. Největší příležitost Saints v první půli měl McGregor, Bell však zasáhl a míč vytěsnil.

Tři minuty před koncem prvního poločasu promarnil příležitost dostat Kilmarnock do vedení Sammon, jehož střelu dokázal Gallacher vyrazit. Také ve druhé polovině utkání byly k vidění šance na obou stranách. Díky dobré práci Sammona měl velkou příležitost Taouil, v zakončení si však nevedl dobře a na druhé straně hřiště pouze přestřelil bránu Higdon. St. Mirren poté provedl dvě střídání, přesto poprvé inkasoval.

V 64. minutě zaváhala defenziva Saints po volném kopu, Eremenko našel Hamilla a ten napříč pokutovým územím poslal míč osamocenému Kellymu, jenž zblízka dostal Kilmarnock do vedení. St. Mirren se snažil srovnat, místo toho však míč dostal Bryson a trefil horní část brány, kam Gallacher nedosáhl, 2:0. Kilmarnock si připsal další vítězství, naopak St. Mirren se stále musí obávat sestupu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super Killie no one likes us we don't care, we hate ayr

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny zapas, diky hosi

Reagovat
smazaný uživatel

2500 Kilmarnock fans, uzasny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele