základní část, 3. kolo
28.08.2010 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Rangers FC - St. Johnstone FC 2:1

Až pátý gól Kennyho Millera v nové sezóně ze 79. minuty, rozhodl o vítězi utkání mezi Rangers a St. Johnstonem. Hosté se přitom v 25. minutě dostali do zaslouženého vedení, brzy však dokázal srovnat Papac a vítězství strhl na stranu Rangers Miller.

Úřadující ligoví šampioni byli v prvních minutách hry lepším týmem, tvrdá střela Papace však nenadělala Smithovi větších problémů. Poté už přišli na řadu aktivní hosté, Haber našel slabinu v obraně Rangers a McGregor musel zasahovat proti jeho střele. Pro St. Johnstone však už ve 20. minutě přišla tvrdá rána, Davidson byl po srážce hlavou s Haberem vystřídán za Caddise. Hosté se přesto dokázali prosadit, Morris našel Graingera a na jeho dalekonosnou střelu McGregor nedosáhl, 0:1.

Vedení si však St. Johnstone užíval jen osm minut, poprvé se totiž ukázala nová posila Rangers, Vladimír Weiss, který poslal míč přesně na hlavu Naismithe a přestože se gólman Smith míče dotkl, Papac ho nasměroval do brány. Domácím gól pomohl, se střelou McCulloche si ovšem Smith dokázal poradit. Překvapit gólmana St. Johnstonu se McCulloch pokusil i ve druhé půli, tentokrát však bránu nenašel.

Protože se Rangers v dnešním utkání v ofenzivě příliš nevedlo, přišel na hřiště Jelavič, který nahradil Beattieho. Chorvatský útočník, který přišel z Rapidu Vídeň ihned založil akci, po jeho centru však mířil Naismith jen do Smithovi náruče. Rangers však nakonec využili svého tlaku, v 79. minutě se po McCullochovi dostal k míči Miller, jenž chytře poslal míč ke vzdálenější tyči a otočil stav na konečných 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ebola SVK

vďaka za reportáž Rangers bude na Slovensku ,, velmi sledovaný,,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele