základní část, 28. kolo
26.02.2011 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - St. Mirren FC 2:0

Kilmarnock si dál drží dobrou čtvrtou ligovou pozici, nad St. Mirrenem zvítězil 2:0. Hvězdou domácího týmu se stal William Gros, který ve svém prvním zápase za nový klub vstřelil vedoucí gól a na druhý přihrál Alexeji Eremenkovi.

Kilmarnock vstoupil do utkání s velkým množstvím změn v sestavě a již od prvních minut byly nebezpečné zejména centry Eremenka a Brysona. Na druhé straně se k ojedinělé střele zdálky dostal McGregor, ve 13. minutě však Eremenko poslal do šance Grose a devatenáctiletý bývalý hráč Le Havru střelou mezi nohami gólmana Gallachera poslal Kilmarnock do vedení 1:0. Na domácích nebyla poznat vysoká prohra s Aberdeenem a hráli pěkný fotbal, který krátce před půlhodinou hry korunovali druhým gólem.

Oba autoři první branky si role vyměnili, tentokrát Gros našel Eremenka, na jehož přesnou střelu, která se před bránou ještě odrazila, Gallacher nedosáhl, 2:0. St. Mirren vstoupil do druhé půle s jednou změnou, Goodwina nahradil McLean. Buddies se změna vyplatila a McLean skutečně vnesl do hry větší energii a málem i snížení nepříznivého stavu.

McLeanova nízká střela trefila tyč a následně gólmana Jaakkolu, útočník Dargo byl však při pokusu o dorážku v ofsajdu. Eremenko mohl naopak zvýšit, když získal míč po centru Haye, Travner však Gallachera zastoupil a míč vykopl. Sám Travner na druhé straně našel z rohového kopu hlavu McGregora, ale Bryson na čáře zachytil míč. Pokus Hamilla mířil těsně mimo bránu a ze hřiště poté za hlasitého potlesku odešel Gros, který již z lavičky sledoval konec zápasu a vítězství svého týmu 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele