základní část, 6. kolo
25.09.2010 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Motherwell FC 0:2

Motherwell znovu potvrdil skvělou formu na hřištích soupeřů, potřetí v řadě totiž dokázal zvítězit, ačkoliv nehrál v domácím prostředí. Tentokrát to odnesli Hearts, které Motherwell porazil díky gólům Blackmana a Suttona 2:0.

Hearts přitom do utkání vstoupili aktivněji, což se jim málem vyplatilo, Suso totiž unikl po křídle a našel Templetona, ten ale bránu netrefil. Sám Suso se poté pokusil o střelu, která po teči Elliota téměř skončila v bráně. Na druhé straně prošel Blackman přes Mrowiece, jeho střela ale postrádala na přesnosti. Zajímavou příležitost vytvořil Templeton pro Kylea, ten však bránu přestřelil. Největší příležitost první půle měl však Motherwell, když se v 35. minutě uvolnil Humphrey a našel Blackmana. Útočníkovu přihrávku získal Lasley, posunul míč na Murphyho, jenž však pouze nastřelil tyč.

Motherwell byl i nadále nebezpečnějším týmem a Murphyho další pokus musel na roh vyrážet gólman Kello. I ve druhé půli byl Murphy velkou nepříjemností pro domácí obranu, Kello ale i tentokrát Hearts zachránil. Manažer Hearts, Jim Jefferies, se podle očekávání rozhodl pro změny, dolů poslal Elliota s Templetonem, které nahradili Stephen Elliott a po velkém návratu se premiérově představil Rudolf Skácel.

Netrvalo však dlouho a Motherwell přesto udeřil, v 58. minutě Humphrey přihrál Blackmanovi, který poslal míč do brány, 0:1. Hearts se pokusili o odpověď, Elliott se však přes brankáře Randolpha neprosadil. Motherwell jinak dál tlačil svého soupeře, Lasleyho střelu vyrazil Kello a s dorážkou si Sutton neporadil. Suttonova chvíle přišla v 70. minutě, své rychlosti znovu využil Humphrey a po jeho přihrávce zpečetil Sutton vítězství Motherwellu na 2:0. Na konci utkání už jen dostal příležitost zahrávat volný kop Skácel, bránu Motherwellu však neohrozil.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele