základní část, 18. kolo
18.12.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Inverness Caledonian 1:1

Inverness dokázal utnout vítěznou sérii Heart of Midlothian na jejich vlastním hřišti a uhrál remízu 1:1. Hosté se do vedení dostali v 17. minutě gólem Munroa a přestože Hearts brzy srovnali díky penaltě Kylea, do konce utkání gól nepadl a Inverness si odváží cenný bod.

Utkání začalo ve velké rychlosti a už v prvních minutách byly k vidění menší šance na obou stranách. První zajímavější přišla v 17. minutě, kdy po faulu Blacka na Forana zahrával Inverness volný kop, který Duncan poslal na Munroa. Jeho hlavičku se ještě snažil usměrnit do brány Rooney, ale i přestože nedosáhl, míč skončil za brankovou čárou, 0:1. Hearts ale rychle odpověděli a v 25. minutě ukázal rozhodčí na pokutový kop za faul Essona na Elliotta. K míči se postavil Kyle a druhým gólem během týdne srovnal na 1:1.

Domácí byli do konce první půle aktivnější a střela Kylea skončila na postranní síti. Ještě zajímavější příležitost měl Templeton, jehož dalekonosná střela trefila brankovou konstrukci a proti střele Stevensona zasáhl Esson. Po spolupráci Templetona se Skácelem mohl dostat Hearts do vedení Elliott, ale bránu nenašel.

Převaha Hearts pokračovala i ve druhé půli, na přihrávku Kylea si naběhl Templeton, ale jeho střela skončila mimo. Na druhé straně se sice Rooney gólově prosadil, ale byl odpískán ofsajd. Nebezpečný byl pro hosty zejména Kyle, proti jehož hlavičce musel zasahovat Esson. Blízko gólu byl také Templeton, jehož střela však proletěla jen kolem tyče.

Do zajímavé příležitosti se dostal Skácel, ale jeho pokus se otřel o brankovou konstrukci. Konec zápasu byl skutečně napínavý, nejprve po střele náhradníka Elliota zachránil Esson na brankové čáře Invernessu bod a z protiútoku Kello vytáhl střelu Duncana.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele