základní část, 8. kolo
17.10.2009 13:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

St. Johnstone FC - Rangers FC 1:2

Rangers mají za sebou povedený zápas, s nováčkem ligy prohrávali brzkým gólem Collina Samuela, krátce před poločasem však srovnal Kris Boyd a v závěrečných minutách strhl výhru na stranu Rangers Saša Papac.

Trenér Walter Smith do zápasu nenasadil obránce Bougherru, který se vrátil pozdě z reprezentačního srazu a obrana Rangers měla hned v prvních minutách velké problémy. Samuel nacentroval před bránu hostí a Hardie hlavičkoval těsně mimo McGregorovu bránu. Domácí se přesto už v sedmnácté minutě hry ujali vedení. Davidson poslal míč Samuelovi, jenž prostřelil gólmana Rangers. Favorit zápasu se nevzdal a pět minut před koncem poločasu srovnal. Střela Thomsona ještě do brány nepropadla, míč však dostal Boyd a Main na jeho pokus nedosáhl.

Úvod druhého poločasu lépe vyšel domácím, Hardie poslal dobrý centr a Davidson mířil hlavičkou jen pár centimetrů od tyče. Velkou příležitost měl Grainger, místo střely se ale rozhodl podržet míč, čímž příležitost zmařil. Na druhé straně prošel přes dva hráče Miller, ale závěr akce se mu nevydařil. Co se nepovedlo Millerovi, dokončil v 83. minutě obránce Papac.

Whittakerův centr dostal Naismith, ten poslal míč do běhu bosenskému obránci, který si míč přehodil na levačku a obstřelil Maina. St. Johnstone se snažil srovnat, ani Morais však neměl střelecké štěstí. Přestože byl St. Johnstone pro Rangers těžkým soupeřem, překvapení se nekonalo.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele