základní část, 32. kolo
04.04.2010 16:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Aberdeen FC 2:0

Vlastní gól Davide Grassiho se nakonec ukázal jako rozhodující okamžik celého dnešního utkání mezi Kilmarnockem a Aberdeenem. Hosté se sice snažili srovnat, ale hlavičkující Allan Russell nakonec pojistil vítězství Kilmarnocku na 2:0.

Aberdeen na začátku utkání nasadil rychlé tempo, Fyvie však bránu nenašel. Navíc domácí museli už po třech minutách střídat zraněného Wrighta, jehož nahradil Hamill. Kerr zkoušel z okraje pokutového území přelobovat gólmana, ten však míč vytěsnil. Po dvaceti minutách hry nepřesně zakončoval Kyle a střelu Aluka dobře vyrazil Bell. V 25. minutě však Severin vystřelil na bránu a Grassi míč nešťastně tečoval za záda vlastního gólmana.

Další zajímavější akce byla k vidění krátce po půlhodině hry, kdy hlavičku Russella vyrážel Langfield. Druhou střelu si připsal Severin, tentokrát však mířil mimo bránu a v nastavení první půle Bella nepřekonal Diamond. Krátce po přestávce se ke střele dostal Paton, Bell si však míč pohlídal. Poté se utkání hodně rozkouskovalo a až po hodině hry musel Langfield zasahovat proti hlavičce Sammona.

V 66. minutě mohl vyrovnat Mackie, přestože stál v ofsajdu, jeho hlavičku však Bell chytil. Po kombinaci Kylea a Taouila hlavičkoval první jmenovaný, ale hlavička měla být silnější. V 73. minutě však Russell pojistil vedení Kilmarnocku, když po centru Fowlera přesně hlavičkoval. Aberdeen se ještě snažil snížit, Mackieho střelu ale Bell vyrazil.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele