základní část, 25. kolo
13.02.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Motherwell FC 0:0

Motherwell po poslední remíze s Rangers uhrál další plichtu a stvrdil si pátou pozici. Ačkoli Hamilton bojuje o holé přežití, mohli být hosté rádi, že si odvezli alespoň bod. Accies měli na kopačkách několik gólovek, jenže ztroskotali na koncovce. Bodově se tak dotáhli díky bezbrankovému výsledku na desátý St. Mirren.

Domácí si na letos hodně solidně hrající Motherwell vyšlápli už od začátku utkání. Brankář Ruddy se nejprve musel ohánět proti Marcu Paixaovi a také Imriemu. V 10. minutě Accies byli gólu zřejmě nejblíže, když McLaughlin hlavičkoval do břevna. Ruddyho ještě v první půli mohl prověřit Easton, to by však jeho střela nesměla letět mimo.

Na druhé straně se v dobré příležitosti ocitl Jutkiewicz, český gólman Černý byl ale včas na správném místě. Následně se Černého snažil ohrozit Coke, avšak pálil jen nad branku. Těsně před pauzou měl Hamilton po břevně McLaughlina druhou tutovku utkání, jenže Flavia Paixaa vychytal skvěle Ruddy.

Hned po přestávce střílel domácí McArthur, jenž zamířil vedle, Ruddy si pak jen tak tak poradil i s Mensingem, jehož ránu vyrazil nad břevno. Tlak Hamiltonu pokračoval i nadále a Ruddyho dres začal být propocenější a propocenější, likvidoval totiž nadvakrát Flavia Paixaa. Motherwell zahrozil Suttonovou pravačkou, jenže tři tyče si jeho pokus nenašel.

V poslední třetině zápasu si pak oba týmy prakticky nic nevytvořily. Snad jen hostující McGlinchey vyzkoušel štěstí z dálky, jenže míč se jen o centimetry ocitl mimo branku. Hamilton tak navázal na skvělý výkon z minulého kola, kdy porazil venku Dundee 2:0, chyběla mu zkrátka jen vstřelená branka. Motherwell prodloužil sérii ligové neporazitelnosti na šest utkání.

Autor: Patrik Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele