základní část, 22. kolo
26.01.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Kilmarnock FC 0:0

Úterní zápas mezi Hamiltonem a Kilmarnockem byl pro fanoušky zklamáním, gól nepadl. Diváci neviděli příliš pohledný zápas a není divu, že se ani jednomu z týmů nepodařilo vstřelit vítěznou branku.

Lépe do utkání vstoupil Hamilton, gólman Kilmarnocku Cameron Bell ale moc práce neměl. V osmé minutě hry našel Bryson z rohového kopu Kylea, ten ale mířil vysoko nad bránu. Největší šanci v nudném prvním poločase měl Burchill, který využil zaváhání van Zantena, gólman Hamiltonu Černý ale vyběhl a jeho střelu vyrazil.

Burchill se už k další střele nedostal, o tři minuty později byl kvůli zranění vystřídán Kellym. Na druhé straně poslal Mensing míč do běhu Antoineu-Curierovi, jeho střela však byla vyražena Bellem, který si poradil i s dalekonosnou ranou McArthura. Malý počet diváků na stadionu Hamiltonu doufal, že bude druhá půle záživnější, očekávání se ale nenaplnilo.

Přesně po hodině hry se po rohovém kopu Brysona dostal k hlavičce Pascali, Černý ale znovu skvěle zakročil a míč dokázal chytit. Oba týmy střídaly, ani noví hráči však živou vodu do hry nepřinesli. Na šance velmi slabý zápas skončil bez branek, Kilmarnock tak zůstává na jedenácté pozici, dva body před Falkirkem a dva za soupeřem z Hamiltonu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele