základní část, 16. kolo
29.11.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Dundee United 0:2

Dundee United s přehledem zvládlo utkání na St. Mirren Stadium, kde zvítězilo nad místními Saints 2:0. Největší zásluhu na vítězství měl Jon Daly, který vstřelil dvě branky.

Naprosto skvěle začali utkání hosté z United a brankář St. Mirrenu Mark Howard musel hned v úvodních minutách likvidovat pokus Dalyho, který hlavičkoval nad bránu po centru Morgara Gomise.

Saints poté odpověděli pokusem Andyho Dormana, který ale pálil nad, ve 35. minutě se Dorman dostal do další příležitosti, ani ta však gólem neskončila. To ovšem už neplatilo o hlavičce Jona Dalyho, který o dvě minuty později naprosto dokonale zužitkoval centr Willa Flooda.

Po poločasové přestávce měl skvělou možnost ke skórování domácí Denis Wyness, který ale z osmi metrů přestřelil. Neuspěl ani hostující Scott Robertson, jehož střelu Howard vyrazil. Když se St. Mirren pokoušel v závěru o vyrovnání přišel šok v podobě penalty proti bráně Marka Howarda, kterou bez problému proměnil Jon Daly a stanovil konečný stav střetnutí na 2:0 pro Terrors.

I přes vítězství zůstalo Dundee na čtvrtém místě, St. Mirren se propadli na poslední místo, protože Hamilton dokázal proti Kilmarnocku zvítězit.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele