o udržení, 36. kolo
13.05.2009 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - St. Mirren FC 2:1

St. Mirren nedokázal zvítězit ani ve třetím zápase skupiny O udržení a podlehl Kilmarnocku na jeho půdě 1:2. Domácím zajistil dvoubrankové vedení Kevin Kyle, v poslední minutě utkání snížil Craig Dargo.

I přes vítězství Kilmarnocku to byl St. Mirren, kdo se jako první mohl dostat do vedení, když v úvodní dvacetiminutovce namířil Andy Dorman svůj přímý volný kop těsně mimo bránu. Poté neuspěl po centru Hughe Murrayho ani Dennis Wyness.

Ve 22. minutě však šli do vedení, i tak trochu překvapivě, vzhledem k průběhu úvodu utkání, domácí, když po centru Taouila pálil do černého Kevin Kyle.

Před přestávkou ještě zahrozili Saints, ale po kombinaci Dormana s Davidem Barronem pohodlně ukryl balon do svých rukavic gólman Killie Alan Combe.

Čtyři minuty po úvodu druhé půle Kilmarnock vedení zdvojnásobil, když James Gibson obešel bránícího Johna Pottera a naservíroval míč Kylemu, který se v koncovce opět nemýlil.

St. Mirren pak už stačil v poslední minutě zápasu pouze zkorigovat stav utkání, když Combeho propálil Craig Dargo.

Pokud Killie v příští kole zvítězí, zajistí se skotskou nejvyšší soutěž i pro příští sezonu. St. Mirren se ocitl na samotném dnu tabulky, když Falkirk dokázal bodovat a Saints tak v tabulce přeskočil.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele