základní část, 25. kolo
14.02.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Hibernian FC 1:1

Kilmarnock předvedl na Rugby Parku dobrý výkon a zaslouženě získal bod, za remízu s Hibernianem 1:1. Hosté šli do vedení ve 45. minutě brankou Riordana, Hamill ovšem stačil srovnat stav a zajistit tak alespoň remízu.

Hosté vstoupili do zápasu dobře a nebezpečné byly pro bránu Kilmarnocku zejména střely Rosy a Bamby. Střelu Rankina Combe vyrazil a Nish se k dorážce nedostal. Sammon mohl dostat svůj tým do vedení, Hoggovi se ale podařilo odklonit jeho střelu mimo tyč. Do ještě větší šance se propracoval na samém konci prvního poločasu Riordan a dopravil míč až do sítě brány Kilmarnocku. Riordan zahrozil i na začátku druhé půle utkání, jeho pokus z okraje pokutového území ale Combe chytil.

Na druhé straně mířil jen nad bránu Sammon a svoji velkou příležitost neproměnil ani kapitán Kilmarnocku, Manuel Pascali. Hibernian se o chvíli později dožadoval pokutového kopu poté, co se po centru Hanlona dotkl míče rukou Murray. Podle rozhodčího to byla náhoda a hra pokračovala.

Čtrnáct minut do konce utkání zbývalo Hibernianu, aby si připsal tři body, když ovšem srovnal stav na 1:1 Hamill. Vedení mohl na stranu Hibernianu vrátit Bamba, jeho pokus ale úžasně chytil Combe. Sammon mohl svému týmu přidat další dva body, svoji šanci v nastaveném čase ale neproměnil.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele