základní část, 27. kolo
28.02.2009 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Inverness Caledonian - Motherwell FC 1:2

Cenné tři body si veze Motherwell z Caledonian Stadium, kde porazil domácí Inverness 2:1. Hostující tým poslal do vedení John Sutton, vyrovnání zařídil Grant Munro. O tom, že tři body poputují na Fir Park, rozhodl chvíli po poločasové přestávce Cillian Sheridan.

Domácí tým začal velmi aktivně a hned v úvodních minutách se mohla proti bráně Motherwellu zahrávat penalta, když Dougieho Imrieho stáhl k zemi Mark Reynolds, rozhodčí ale zůstal klidný a hra pokračovala dál.

Skóre se mohlo měnit v devatenácté minutě, když se po přihrávce Cilliana Sheridana dostal k zakončení Stephen Hughes, ten však mířil pouze do boční sítě Essonovy svatyně.

O sedm minut později už ale brankář Esson lovit míč ze sítě musel, když špatně vyhodnotil útok Motherwellu a John Sutton mohl tak ránou z dvaceti metrů otevřít skóre.

Sedm minut před poločasovou přestávkou se ale díky vyrovnávací brance Inverness vrátil do hry, když po rohu Blacka mířil přesně z blízkosti Grant Munro.

V třiapadesáté minutě strhl vedení opět na stranu Well hráč Celticu, který je v týmu Marka McGhee na hostování, Cillian Sheridan, jenž prostřelil Essona nádhernou střelou. Potom ještě mohl vyrovnat Black, míč ovšem napálil pouze do břevna.

Motherwell si upevnil šestou pozici před sedmým Hibernianem, který nyní ztrácí na Well tři body. Inverness zůstal poslední.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele