základní část, 10. kolo
25.10.2008 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Motherwell FC 1:2

I když se Inverness po přestávce dostal gólem Adama Rooneyho do vedení nad Motherwellem, ani bod nakonec z utkání nezískali. Chris Porter a Robert Malcolm otočili stav zápasu ve výhru hostů.

Motherwell byl už zpočátku hry aktivnější, Stephen Hughes ale přesně nemířil. Na druhé straně nebezpečně střílel Black a Graeme Smith míč chytil až napodruhé. O několik minut později vytvořil Wood velkou šanci pro Cowieho, ten ale zaváhal a z příležitosti nic nebylo. Ve 21. minutě střílel jen nad bránu z volného kopu Imrie. Ještě větší šanci měl Wood, Smith však zakročil a míč vyrazil. Na druhé straně také bezchybně zakročil Fraser a chytil McGarryho střelu.

Zpočátku druhé půle si málem vstřelil vlastní gól Duncan, ve 47. minutě už ovšem domácí vedli. Rooney si vzal míč, obešel dva protihráče a prostřelil Smithe, 1:0. Výstřely McGarryho a Clarksona Inverness neohrozili, ale v 69. minutě bylo vyrovnáno. Porter po spolupráci se Suttonem srovnal na 1:1. V 83. minutě hry se Motherwell ujal vedení. Malcolm zahrával volný kop a nemohl ho kopnout lépe, krásnou střelou zajistil Motherwellu vítězství 2:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele