základní část, 14. kolo
15.11.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Inverness Caledonian - Heart of Midlothian 0:1

Hearts si díky výhře 1:0 odvážejí z Invernessu tři body, které zajistil ve 22. minutě utkání Bruno Aguiar. Atraktivní fotbal přesto diváci neviděli a rozkouskovaný druhý poločas také mnoho fotbalové krásy nepřinesl.

V základní sestavě Invernessu se objevili Rooney i Barrowman, naopak Woods a Vigurs seděli jen na lavičce náhradníků. Za Hearts nastoupili Stewart a Neilson, kvůli čemuž začínali Obua a Palazuelos zápas jen na lavičce. Hearts měli první příležitost už po pár minutách hry, kdy Munro fauloval Nadeho, následný volný kop Drivera však letěl jen nad břevno.

Na druhé straně nalezl Black Imrieho, Balogh však míč stačil chytit. Hosté se po 22. minutách hry ujali vedení. Driver našel na okraji pokutového území Aguiara a portugalský záložník nízkou střelou překonal bezmocného Essona. V posledních minutách první půle zkusil štěstí Barrowman, vyrovnat se mu ovšem nepodařilo.

Poté přišla sporná situace, když byl v pokutovém území Hearts faulován Wallacem Rooney, rozhodčí ale pokutový kop překvapivě neodpískal. Hearts mohli své vedení na začátku druhé půle zvýšit. Driver předložil míč Nademu, jeho střelu ale nešťastně zablokoval vlastní spoluhráč Wallace. Na straně domácích byl blízko gólu Imrie, mířil ale příliš vysoko. V ne příliš pohledné druhé půli gól nepadl a Hearts si tak připsali na své konto důležité vítězství 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele