základní část, 6. kolo
20.09.2008 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Inverness Caledonian 1:0

V zápase mezi Hearts a Invernessem sice padl jen jeden gól, utkání ale zajímavé šance nepostrádalo. Hearts si díky brance Mikoliunase zajistili čtvrté vítězství v letošní sezóně.

První šanci měli domácí v sedmé minutě zápasu, po přihrávce Kingstona ale Karipidis mířil hodně mimo bránu. Ovšem ani ne o šedesát sekund později se už domácí radovali z vedoucího gólu. Ksanavicius pronikl do blízkosti Fraserovi brány, poslal míč Mikoliunasovu a litevský reprezentant se nemýlil. V 18. minutě už Hearts málem vedli o dvě branky, Stewart střílel z pravé strany hřiště, Fraser byl ale připraven a míč chytil. V bráně domácích nastoupil exvítkovický gólman Marián Kello a u fandů Hearts je po dnešním zápase jedním z nejoblíbenějších hráčů. Imrie se dostal do gólové příležitosti, slovenský brankář ale skvěle zakročil a gólu zabránil. Menší šance měli ještě Tokely a McGuire, branka už ale v první půli nepadla.

Do druhé části zápasu lépe vstoupili hosté, ale prostřelit výtečného Kella byl nadlidský úkol. Do příležitosti se dostával Rooney, Zaliukas ale letící míč zblokoval. Šanci měl i McBain, Kello ale svůj tým držel. Zápas se postupně blížil ke konci a Inverness tak musel ještě více otevřít hru. Imrie, Cowie, ani nikdo jiný ovšem vyrovnání nezařídil. Hearts hlavně díky propracované defenzivě a gólmanu Kellovi získali tři body.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele