základní část, 32. kolo
11.04.2009 13:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Celtic FC 1:1

Celtic vstoupil do utkání na hřišti Hearts perfektně a vedl již od první minuty po gólu Vennegoora of Hesselinka, domácí mužstvo ale stačilo ještě před koncem první půle srovnat brankou Aguiara a do konce utkání se stav nezměnil.

Celtic se ujal vedení neuvěřitelně rychle, chybný odkop Drivera totiž zachytil Hinkel a po jeho přihrávce se z okraje pokutového území trefil Vennegoor of Hesselink. Běžela třicátá sekunda a Celtic nad zdrcenými Hearts vedl 1:0. Nizozemský útočník měl brankovou příležitost i v minutě sedmnácté, mířil ale mimo bránu.

Na druhé straně se o vyrovnání pokoušel po půlhodině hry Aguiar a jeho střela šla přesně do spodního rohu Borucovy brány, 1:1. Hearts mohli už v první půli i vést, střelu Elliota zastavil rukou Loovens, rozhodčí ale pokutový kop neodpískal.

Celtic vstoupil do druhé půle už bez McManuse, kterého nahradil Crosas. Hearts byli stále lepším týmem a v 50. minutě Boruc svůj tým zachránil po střele Zaliukase. Poté už se do hry dostával i Celtic. Ve velké šanci se ocitl Nakamura, nemířil však přesně. Jednu z posledních příležitostí měl Mizuno, míč ale netrefil dobře. V nastavení po závaru před bránou odkopl balón Karipidis a ubránil pro Hearts bod, za remízu 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele