základní část, 28. kolo
03.03.2009 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Falkirk FC - Dundee United 0:1

Dundee United zápas ve Falkirku zvládl a díky gólu z pokutového kopu zvítězil 1:0. Rozhodující branku utkání vsítil ve 27. minutě z penalty Craig Conway a zajistil svému týmu tři body.

Kouč Dundee United zvolil pro zápas rozestavení 4-5-1 a jeho mužstvu to pravděpodobně pomohlo. Už v prvních minutách hry měl nebezpečný pokus Wilkie, po volném kopu Conwaye, míč však skončil daleko vedle brány. Na druhé straně se ke střele dostal Lovell, také on ale mířil mimo. Ve 27. minutě Scobbie daroval Dundee United pokutový kop.

Levý obránce Falkirku nepochopitelně zahrál rukou po centru Dixona a rozhodčí bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. Celý Falkirk Stadium najednou ztichl, když Conway bez problémů penaltu proměnil ve vedoucí gól. Střelec gólu ještě v první půli dvakrát zahrozil. Poprvé si míč lehce chytil gólman Mallo, který měl těžší úlohu při druhém pokusu Conwaye a musel předvést skvělý zákrok, aby zabránil další brance.

Do šance se dostal Sandaza, jeho střela ale brankáře nevystrašila. Po volném kopu Conwaye se poté ocitl míč u Wilkieho, který ale se šancí nenaložil nejlépe a poslal ho mimo bránu. K hlavičce se o chvíli později dostal Caddis, Mallo byl ale připraven. Poslední šanci k vyrovnání stavu měl Stewart, bránu ale nenašel.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele