základní část, 11. kolo
01.11.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Dundee United 0:0

Bezgólové představení viděli diváci na Falkirk Stadium, kde se domácí tým utkal s rozjetým Dundee United.

Oba týmy začaly duel velmi opatrně, Falkirk dokonce nastoupil na hřiště pouze s jedním útočníkem, kterým byl uzdravený Steve Lovell. Dundee hrálo velmi defenzivní hru a prvních dvacet minut nepustilo domácí tým vůbec do žádné šance.

O náznak šance se pokusil domácí Patrick Cregg, jenž si narazil míč se Stevem Lovellem, nakonec byl ale zastaven obranou United. Když to nešlo z blízka, pokoušeli se Bairns ohrozit hostující branku z dálky, z dvaadvaceti metrů pálil přímo do Zalusky Kevin McBride.

Po půl hodině hry mohl skórovat Scott Flinders, ani ten ale na Lukasze Zalusku nevyzrál. Na začátku druhé půle se dostal míč od Cregga až ke Scottu Arfieldovi, který ztroskotal na skvěle chytajícím hostujícím brankáři.

Falkirk svého soupeře vyloženě válcoval, což neunesl hotující O'Donovan, který si v sedmapadesáté minutě u rohového praporku hrubě vyšlápl na Arfielda a viděl za to červenou kartu. United tak museli zápas dohrávat o deseti mužích. Oslabení ale Terrors zvládli a z Falkirku si odvezli bod za bezbrankovou remízu.

Dundee přerušilo svou sérii vítězných zápasů a propadlo se na páté místo. Falkirk díky zisku jednoho bodu poskočil na desátou příčku.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele