základní část, 10. kolo
25.10.2008 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Dundee United - St. Mirren FC 2:0

Dlouho to vypadalo, že utkání Dundee – St. Mirren skončí remízou, nakonec ale domácí United v poslední pětiminutovce vstřelili zásluhou Roye O'Donovana a Craiga Conwaye dva góly a získali všechny body.

Dundee začalo utkání daleko aktivněji než jeho soupeř a hned v úvodu se do zakončení dostal Craig Conway i Darren Dods, oba ale vychytal hostující brankář Mark Howard. Po dvaceti minutách se ale obraz hry srovnal a do vedení také mohli jít hosté, centr Dennis Wyness našel Hughe Murrayho, jenž ale Lukazse Zalusku nepřekonal.

Na začátku druhého poločasu se United dožadovali po faulu Johna Pottera pokutového kopu, rozhodčí Brian Winter zůstal ale chladný a naznačil, aby hráči pokračovali ve hře. Dále byla hra z obou stran velmi vyrovnaná a ani jeden tým nemohl prolomit střeleckou smůlu.

Když už to vypadalo, že si každé mužstvo odnese ze zápasu po bodu, United se podařilo pět minut před koncem vstřelit branku a to zásluhou Roye O'Donovana, který obešel hostující obranu a brankáři Howardovi nedal žádnou šanci. V poslední minutě duelu si Dundee své vítězství ještě pojistilo, když se stal úspěšným střelcem Craig Conway.

Dundee United se po vítězství posunulo o dvě příčky nahoru, nyní je čtvrté, St. Mirren se pro změnu propadl o dvě pozice dolu a je devátý.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele